SURVIVOR

Nađin glas protiv Milice podigao prašinu u crvenom timu: ‘Preokrene cijelu priču u svoju korist‘

Prvo je iznenađenje bilo uvođenje novog pravila zbog kojeg kandidati koji izgube u duelu od sada neće odlaziti kući

Survivor

 Nova TV

Posljednje nominacije u 'Survivoru', na kojima je Mina iz crvenog tima osvojila najviše glasova te tako postala prvi duelist, podigle su prašinu zbog neočekivanog raspleta događaja. Prvo je iznenađenje bilo uvođenje novog pravila zbog kojeg kandidati koji izgube u duelu od sada neće odlaziti kući, već će postajati dio žirija koji će u budućnosti imati vrlo važnu ulogu. No osim novog pravila, koje će uvelike utjecati na daljnji tijek natjecanja, na nominacijama se po prvi put na papiru našlo ime bivše košarkašice Milice iz crvenog tima. Iako je Milica izjavila da je ne zanima koji razlozi stoje iza toga da je netko odlučio glasovati za nju, situacija se zahuktala nakon što je shvatila da je taj glas došao od Nađe koju je po završetku Plemenskog vijeća tražila za pojašnjenje.

No, Nađa je odlučila pričekati s razgovorom do idućeg dana koji će iskoristiti da Milici otkrije razloge zašto je glasovala za nju. Nađa će otvoreno reći da joj je zasmetalo Miličino kolutanje očima dok su ona i Nevena plesale na zabavi ujedinjenja, što će Milica demantirati. „Svašta sam prošla s njom – i suza i riječi i savjeta. Toliko sam joj puta rekla da ne trebam ja više vjerovati u nju od nje same. Za prvi glas zaista mi je bilo svejedno, pogotovo jer je došao od nje, djevojčice koja je izgubljena, koja je došla ovdje i kojoj smo svi dali i previše na značaju da je ona izmanipulirala svima“, poručit će Milica.

Njihova će se rasprava nastaviti pred ostalim kandidatima prije početka novog izazova za plemenski imunitet, a svaka od njih iskoristit će trenutak da ispriča svoju stranu priče. „Sve što joj kažem ona u posljednje vrijeme ne prihvaća ili ima odgovor koji ne da mi se ne sviđa, nego mrzim najviše na svijetu jer ja ne podnosim laž i cijeli se život borim i branim protiv toga“, potužit će se Milica, iako je upravo neiskrenost bila jedan od glavnih razloga koje je Nađa još za vrijeme glasovanja navela kao objašnjenje za svoju odluku.

Iako će Milica još jednom naglasiti da je glas na nominacijama nije pogodio, Nađa će objasniti kako ona gleda na cijelu situaciju. „Što god da kažem, mislim da će izvući iz toga ono što želi čuti, a to je dosad bio najveći problem. Kad god smo imale priliku pričati, očekuje se od mene da kažem što mislim i da imam svoj stav. Konačno sam to uspjela, a onda baš nije završilo kako treba“, zaključit će Nađa, tvrdeći da je u nekoliko navrata od Milice čula dezinformacije. „Preokrene ne samo moje riječi nego cijelu priču u svoju korist. To je zaključak i zbog toga imamo sukob i uvijek ću ga imati s ljudima koji izvlače iz situacije onako kako im odgovara“, dodat će.

Dok će Milica i Nađa raspravljati o svojim nesuglasicama, ostali kandidati ostat će suzdržani i neće se upuštati u raspravu, samo će Nevena kratko zaključiti: „Nisam upućena u sve i nemam pravo uplitati se u njihov odnos. To što ima s Milicom nemam ni najmanje pravo komentirati, isto kao što ne bih voljela kad ja imam sukob s nekim da se netko treći upliće jer to donosi dodatan nemir. Ne želim ni ja u taj odnos ulaziti, one će to riješiti, siguran sam u to, a da ja nešto komentiram nastao bi ne još veći sukob nego Hirošima“.

Iako su protekle nominacije podigle tenzije u crvenom timu, vrijeme je da se one ostave po strani jer već večeras kandidate čeka novi poligon u izazovu za plemenski imunitet nakon kojeg će se doznati iz kojeg će tima biti Minin protivnik u duelu. Koji će tim biti sljedeći na nominacijama doznat će se večeras u 22.15 na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:45