NAPETOST U ZRAKU

Na redu je posljednja polufinalna epizoda ‘Supertalenta‘: Tko će zauzeti posljednja tri mjesta u finalu?

Još samo tri mjesta ostala su u finalu, a za njih će se boriti osam polufinalista...

Supertalent - polufinalisti

 Nova TV

Ove nedjelje kreće posljednja polufinalna epizoda ‘Supertalenta‘. Još samo tri mjesta ostala su u finalu, a za njih će se boriti osam polufinalista.

Nakon što su na audiciji proslavili sedam godina ljubavi, na pozornicu se vraćaju Cirkus animatori Tijana i Marko koji za polufinale pripremaju pravi spektakl na zračnom obruču kojim žele oduševiti žiri.

Glas kao iz bajke već zagrijava talentirana Maria Ćuro koja je izvedbom poznate talijanske pjesme ‘Caruso‘ na audicijskom nastupu ganula gledatelje. Glazba i medicina dvije su njezine najveće ljubavi, pa se prijavila na ‘Supertalent‘ kako bi pomogla životu da odluči što je od toga bolje za nju.

image

Maria Ćuro

Luka Dubroja/

Na pozornicu dolazi i zlatni gumb Davora Bilmana, plesačica Paula Jeličić - Pumah koja je na prošlom nastupu izazvala dosad neviđenu podjelu među žirijem. Hoće li se žiri ovoga puta usuglasiti oko njezinog polufinalnog nastupa ostaje za vidjeti, no jedno je sigurno – Paula će dati sve od sebe da vatrenim performansom osigura svoje mjesto u finalu.

image

Paula Jeličić

Luka Dubroja/

Među pjevačkim talentima naći se i mlada Ana Dorušak te izvesti zahtjevnu pjesmu ‘Rise Like A Phoenix‘ te žiri i publiku podsjetiti na specifičnu boju vokala i talent kojim ih je oduševila na audiciji.

image

Ana Dorušak

Nova TV

Sanja Dajčman Zahtila uvijek je gajila želju za pjevanjem, ali to nikad nije došlo do izražaja, sve do audicijskog nastupa na Supertalentu gdje je izazvala posebne emocije u studiju.

- Iznimno sam sretna što ste došli pokazati kako to izgleda kad u najboljim godinama ideš odraditi nešto za sebe - poručila joj je Martina Tomčić po završetku audicijskog nastupa, nakon kojega je Sanja počela zagrijavati glasnice za polufinale u kojem će zablistati posebnim sjajem i proslaviti rođendan.

Mišiće za polufinale priprema i street workout klub Bar Strong koji čine prijatelji iz nekoliko krajeva Srbije. Iako je udaljenost njihova najveća prepreka, na sceni funkcioniraju kao jedno. Posebnu spretnost pokazali su u prošlom nastupu koji su, kako su iskreno priznali, stvarali na putu do studija.

image

Bar strong

Luka Dubroja/

Snažnim nastupom i spretno uigranim koracima članovi plesne skupine B residence na prošlom su nastupu privukli Davora Bilmana i Fabijana Pavla Medvešeka na pozornicu kako bi probali voziti dva autića.

image

B residence

Luka Dubroja/

Nesvakidašnji talent za polufinale brusi i Miroslav Gavrić. Preskakanje užeta doveo je na razinu koreografije kojom je izazvao posebno zanimanje žirija na prošlom nastupu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:36