SPORNA ‘TEQUILA‘

Mladić u ‘Supertalentu‘ naljutio Martinu Tomčić: ‘To je stvar kućnog odgoja... Meni je ovo krađa mog vremena‘

‘Meni ovo nije smiješno‘, komentirala je Martina Tomčić odmah na početku njegova nastupa

Martina Tomčić

 Nova TV

Sinoć je na pozornicu glazbenog showa ‘Supertalent‘ Nove TV izašao mladi Dorian Jusup.

‘‘Mislim da svi želimo biti poznati danas, zar ne? Ja sam Dorian, rekao bih mamin sin. Znate kako kažu vječni student? E pa, ja sam trenutno u toj fazi. Za 10 godina se vidim kao uspješna osoba, e sad u čemu, još ne znam. Počeo sam raditi kao konobar. Želja mi je bila da budem nogometaš, a htio bih biti i glumac, htio bih biti i milijunaš, htio bih se baviti modelingom u budućnosti‘‘, započeo je svoje predstavljanje Dorian.

Dodao je i da nije zadovoljan svojim trenutnim izgledom i da bi se htio udebljati minimalno pet kilograma. Počeo je i puštati kosu.

"Kad hodam ulicom da me netko prepoznaje, to mi je jedan od životnih ciljeva. Kad bih imao hrpu obožavatelja, smijao bih se svaki dan, dok mi ne bi dosadilo. Što se tiče današnjeg natupa, nije me uopće strah‘‘, rekao je prije nastupa, a onda je uslijedio show.

Odlučio se predstaviti karaokama, a bila je riječ o pjesmi ‘Tequila‘ koja gotovo da nema riječi.

"Meni ovo nije smiješno", komentirala je Martina Tomčić odmah na početku njegova nastupa.

"Pa je li ovo moguće", pitala se Maja Šuput.

Martina mu je stisnula X, a Davor Bilman je komentirao da čak vidi potencijal.

‘‘Ne znam što će Martina reći, ali meni se čini da bi intonacijski to moglo biti točno, ja vidim tu veliki potencijal‘‘, komentirao je Davor.

‘‘Prvo je užasno jesti i žvakati na pozornici, to je nešto što se zove kućni odgoj. Na pozornici na koju pokušavaju doći ljudi koji doista trude prikazati svoj supertalent meni je ovo uvreda za njih, meni je ovo osobno krađa mog vremena, i iz tog razloga X‘‘, rekla je Martina.

‘‘Ideja mi je bila fenomenalna, zbog ideje bih ti dala da, ali moram ti danas i ja dati ne‘‘, rekla je Maja i tako Dorian nije prošao u daljnje natjecanje.

I gledatelji su na društvenim mrežama izrazili negodovanje zbog njegova nastupa te ga prozvali zbog plagijata.

"Cijeli svijet zna za TEKILA MEN NA YOUTUBEU... Inače, u U.K.-u je bio senzacija.Ova izvedba je bila jako loš plagijat", glasio je jedan od komentara.

"Kopija... I to da je bar dobra, nego je tako sramotna da mi je bilo teško gledati. Jako iritantno...", glasio je drugi, dok se treći gledatelj složio: "Samo iritantno, ništa drugo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:46