ZVIJEZDE PJEVAJU

Mila Horvat ispala, Jelena i Prlja razvalili, Grgić potresen zbog odlaska prijatelja Lukasa Nole

Marko Tolja je Jeleni rekao da ga je pjesmom "izrešetala kroz srce i mozak", a njihovu interpretaciju proglasio je veličanstvenom

Mila Horvat i Lara Antić Prskalo

Šansona i funk pokazale su se presudnima za sportsku novinarku Milu Horvat i Laru Antić Prskalo koji su napustili popularni HTV-ov pjevački show "Zvijezde pjevaju", iako su prema ocjenama žirija ušle u zlatnu sredinu.

"Bilo je krasno iskustvo. Prekrasni novi ljudi i prekrasna mentorica Lara. Najviše bih zahvalila bendu koji nas je podržavao iz emisije u emisiju", poručila je Mila pomirljivo zaključivši kako je barem zadovoljila svoju želju da zapjeva.

Prvi su se u žanru funka, odjeveni u prilično žive boje okušali influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić, iako nisu odabrali tipičnu žanrovsku pjesmu, žiri je pohvalio njihovu izvedbe Boine "Tako lijepa".

image

Marco Cuccurin i Mia Negovetić

image

Marco Cuccurin i Mia Negovetić

image

Marco Cuccurin

image

Marco Cuccurin i Mia Negovetić

Goran Grgić i Ivana Kindl prvi su na redu pak bili sa šansonom, a odabrali su "Dida moj" Arsena Dedića. Odabirom su raznježili publiku i žiri, koja je Goranovu izvedbu ocjenila izuzetno emotivnom, premda možda i ne toliko glasovno uspješnom, a dodatnu težinu svemu dala je i činjenica da je Goran bio prilično potresen zbog iznenadnog odlaska prijatelja Lukasa Nole. Iako su po ocjenama žirija bili najmanje uspješni, gledatlji su ocjenili kako zaslužuju ostati u showu.

image

Goran Grgić i Ivana Kindl

Poznata sportska novinarka Mila Horvat s Larom Antić Prskalo na pozornicu je izašla s pjesmom "Uptown Funk", a nastup u odijelima žarkih boja začinile su i koreografijom. I dok su Danijelu Martinović oduševile, Marku Tolji nedostajalo je energije. Mariu Battifiaci je jedina zamjerka bila Milina ‘ljutita‘ energija.

Definitivno najživopisniji par jedanaeste sezone showa "Zvijezde pjevaju" Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, otpjevali su šansonu "Djeca sna" i u ovoj se emisiji pokazali u dosad najozbiljnijem izdanju. Osim prepoznatljivih umjetnih brkova, publika je Prlju imala priliku vidjeti u crnom odijelu s crnom kravatom, dok je Jelena zablistala u raskošnom ružičastom kombinezonu. Battifiaca je njihov izbor pjesme smatrao hvalevrijednim, te im se zahvalio na izvedbi pjesme koja spada u zagrebačku školu šansone i koju su Jelena i Prlja na ovaj način iznova vratili u život. Marko Tolja je Jeleni rekao da ga je pjesmom "izrešetala kroz srce i mozak", njihovu interpretaciju proglasio je veličanstvenom, a Prlju svestranim rokerom.

image

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

image

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

image

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

"Zakucali ste me za zid. Jelena, vi ste čudesni, iz emisije u emisiju. Hvala vam", bio je Danijelin kometar na Prlju i Jelenu, čija je majka Lela Margitić istu pjesmu svojevremeno izvodila s legendarnom Ladom Kos. Njihov nastup osvojio je najveće ocjene žirija.

Glumac Domagoj Janković i Alen Đuras na scenu su izašči s pjesmom kralja funka Dine Dvornika "Ja bih preživio" i prije svega dobro zabavili publiku koja ih je nagradila ovacijama. Marku Tolji njihova je izvedba bila bolja no što je očekivao, Danijeli je njihov "ulet bio odličan", a pohvale su dobili i od Battifiace.

image

Domagoj Janković i Alen Đuras

image

Domagoj Janković i Alen Đuras

Televizijska novinarka Matea Šeparović i Bojan Jambrošić svoj su uspjeh iz prethodne emisije pokušali opravdati izvedbom kultne "Frke" Zdenke Kovačiček. Danijela je pohvalila hrabri odabir, a Matei poručila da se na pozornici "pretvori u pravu zvijer". Battifiaci se svidjelo što su se pjesmom poigrali i dali joj vlastitu interpretciju, te u jednoj pjesmi spojili i šansonu i funk. "Pomaknuli ste granicu svog pjevanja", prokomentirao je Marko Tolja.

image

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

image

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

image

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić

A dok su se ocjenama žirija pridodavali i glasovi gledatelja, mentorski par Ivana Kindl i Alen Đuras raznježili su publiku baladom "Sve u meni se budi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 02:19