BRAK NA PRVU

Ljutitoj Klari prekipjelo, dosta joj je Lovre: ‘Ne mogu više! Ne daješ mi ništa, izvoli naučiti komunicirati!‘

Među nekim parovima jutro je krenulo u nešto pozitivnijem tonu pa će valjda i odluke kandidata biti takve

Klara i Lovre

 Rtl/

Nakon još jedne zanimljive zajedničke večere došao je dan za ceremoniju odluka i među nekim parovima jutro je krenulo u nešto pozitivnijem tonu, pa će valjda i odluke kandidata biti takve.

Tina je komentirala kako je usredotočena na Tiaga i sebe i želi da u novi tjedan uđu u što boljim odnosima. "Misliš li da će biti kaos s drugim parovima?", zanimalo ju je, a Tiago joj je rekao da osjeća da se nešto "kuha". Tina ne misli tako, svi parovi joj se čine kao da su izgladili nesuglasice i vjeruje da će svi ostati u showu.

image

Tina i Tiago

Rtl/

Alana je i dalje mučilo što se Danijela toliko posvetila Filipu na zajedničkoj večeri, a njemu nikad nije toliko pitanja postavila. "To je njegov način traženja pažnje. Uspoređuje se s kim stigne, s Dexterom, Filipom, vidjet ćemo tko je sljedeći", rekla je Danijela, koju je zanimalo zašto mu nije smetalo kad je razgovarala s Josipom.

"Tvoj način držanja s njim je jedno, način pričanja s Filipom je nešto drugo", objasnio je Alan koji još nije odlučio hoće li ostati u showu jer još nije stavio točku na njihov odnos, nego je znakovito rekao da će staviti tri točkice. "Neka bude malo na skliskom terenu", zaključio je.

image

Klara i Lovre

Rtl/

Klara je od jutra bila ljutita na Lovru jer joj crpi energiju promjenama raspoloženja. "I ne daješ ništa da ja obnovim svoju energiju i napuniš moje baterije", rekla mu je dok joj je Lovre pokušao objasniti da ona iz njega crpi energiju pa da ne ostane ništa ni za njega, a kamoli za nju.

"Ne mogu više! Ne znam gdje griješim i ne razumijem zašto se tako ponaša“, rekla je Klara pa zaključila da se njezin partner mora naučiti komunicirati. Lovre ne misli da je to tako zato što joj uvijek kaže ako mu nešto ne odgovara. Ovoga je puta otkrio da mu jako smeta pušenje u kući, no Klara nije razumjela zašto joj je to tek sad rekao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:11