CHRISTIAN I CHRISTINE

Lažirao je pokušaj ubojstva, bio uhićen za obiteljsko nasilje, a sad se razvodi: Zvijezdi Netflixa ne želi dati ni novčića!

Christian Richard zatražio je razvod braka od reality zvijezde Christine Quinn

Christian Richard i Christine Quinn

 Profimedia/

Christian Richard, suprug zvijezde Netflixova reality showa “Selling Sunset” Christine Quinn (35), službeno je zatražio razvod braka.

Kako doznaje Page Six, Richard je podnio zahtjev za razvod nešto više od dva tjedna nakon što je uhićen zbog obiteljskog nasilja u njihovoj kući.

Prema dokumentima do kojih je Page Six došao, naveo je "nepomirljive razlike" kao razlog njihovog razvoda te zatražio isključivo pravno i fizičko skrbništvo nad njihovim sinom Christianom.

Bogati poduzetnik također je zatražio od suda da njegovoj otuđenoj supruzi ukine pravo da traži supružničko uzdržavanje. On pak ne traži nikakvu alimentaciju od nje. Nije poznato je li par potpisao predbračni ugovor.

Vijest o razvodu nije pretjerano iznenadila njihove obožavatelje jer je bivša zvijezda ‘Selling Sunseta‘ prošlog tjedna viđena bez vjenčanog prstena.

image

Christine Quinn

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjetimo, Richard je s lisicama na rukama odveden iz njihove obiteljske vile 19. ožujka, nakon što je navodno udario svog dvogodišnjeg sina staklenom bocom. Kako se navodi u sudskim dokumentima, navodno je bacio torbu u kojoj je bila staklena boca na Quinn, no promašio ju je i udario dijete. Maleni je zadobio ozlijede te je prevezen u bolnicu. Majka je bila s njim u kolima hitne pomoći.

Policija je Richarda privela bosonogog i u kućnom ogrtaču. Samo 33 sata nakon prvog uhićenja, policija ga je po drugi put privela nakon što je pušten iz pritvora.

image

Christian Richard

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Prema njegovom zatvoreničkom dosjeu, poduzetnik je uhićen pod optužbom za prekršaj jer se vratio u zajedničku obiteljsku kuću, unatoč tome što je imao zabranu prilaska koju je Quinn zatražila.

Pušten je na slobodu 21. ožujka, a suđenje je zakazano za 11. travnja.

Samo nekoliko dana kasnije, poduzetnik je podnio zahtjev za zabranu prilaska svojoj supruzi, no odbijen mu je. Također je opisao navodne događaje koji su doveli do njegova uhićenja.

Richard je tako zanijekao da je išta bacio na svoju otuđenu ženu i inzistirao je na tome da se par posvađao oko njezinih nedresiranih pasa koji su napravili veliki nered u kući pa je puno vreću smeća "bacio uza zid sobe".

“Gospodin Dumontet nije bacio torbu prema gospođi Quinn, niti prema njihovom sinu. Osim toga, u torbi nije bilo stakla, kao što nije bilo razbijenog stakla u sobi ili bilo gdje u kući”, navodi se u sudskim dokumentima.

“Gospođa Quinn zatim je izašla iz sobe, i, za nekoliko minuta, policija je upala u spavaću sobu s izvučenim oružjem, te su naredili Dumontetu da izađe iz kuće, ne ostavivši mu vremena da pokupi bilo kakve osobne stvari, dok je on još bio u kućnom ogrtaču", navodi se.

image

Christian Richard

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Quinn je podnijela zabranu prilaska Richardu, a izjavila je i da je jednom lažirao pokušaj samoubojstva kako bi "testirao njezinu ljubav" te je dodala da "pati od ozbiljnih mentalnih problema."

Nekoliko dana kasnije nazvala je policiju u strahu da je njezin suprug potajno špijunira i da joj je prisluškivao hotelsku sobu. Međutim, kad je policija izašla na teren, u njezinoj sobi nisu pronašli tragove uređaja za snimanje.

Podsjetimo, Richard i bivša zvijezda Netflixa vjenčali su se 2019., a u svibnju 2021. dobili su sina, koji je rođen carskim rezom. Quinn je dospjela na loš glas nakon što je prikazana kao jedna od agentica za nekretnine u popularnom Netflixovom showu ‘Selling Sunset‘, a nakon pet sezona koje su bile prepune drame i intriga, napustila je show 2022. Nakon toga je zajedno sa suprugom pokrenula vlastitu tvrtku za nekretnine, RealOpen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 18:31