OBITELJ JE UZ NJU

Khloe još uvijek voli svog bivšeg-prevaranta: ‘Ne bi me šokiralo da obnove vezu‘

Kako govore izvori, Kardashian ne planira izbaciti Thompsona iz svoga života

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

 Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia

Slavna reality zvijezda Khloe Kardashian i profesionalni košarkaš Tristan Thompson trenutno očekuju svoje drugo dijete, koje će dobiti putem surogat majke.

Roditelji su četverogodišnje True Thompson, a uskoro će dobiti i sinčića.

U prosincu prošle godine NBA igrač prevario je Kardashian, dobivši sina s trenericom Maralee Nichols.

Saznanje da ju je Thompson ponovno prevario, baš u trenutku kada su čekali drugo dijete, bila je bolna situacija koju je reality zvijezda mjesecima tajila, iako su se glasine prvi put pojavile u lipnju.

- Jednom kada je utvrđeno da će kroz trudnoću prolaziti pomalo odvojeno, vijest je doprla do previše ljudi i shvatili su da će vjerojatno procuriti i da će biti teško držati stvari u tajnosti prije premijere druge sezone ‘The Kardashians‘ u rujnu, govori izvor.

image

Tristan Thompson, True Thompson i Khloe Kardashian

Backgrid Usa/Profimedia

Kardashian i Thompson prvi put su viđeni zajedno u kolovozu 2016. kada je on igrao za Cleveland Cavalierse. Sljedećega rujna bila je trudna s njegovim djetetom.

Nedugo nakon toga, reality zvijezda bila je bombardirana glasinama o prevari, a samo nekoliko dana prije nego što je trebala roditi, TMZ je objavio da je Thompson viđen kako nepoznatu ženu vodi u hotel u New Yorku.

Kardashian je tada odbacila optužbe, a u međuvremenu je rodila njihovo prvo dijete, kćer True u travnju 2018.

U veljači 2019. prekinula je s Thompsonom nakon što je viđen kako se ljubi s bivšom najboljom prijateljicom njene polusestre Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Unatoč tome, ponovno su obnovili svoju vezu u kolovozu 2020. nakon što su provodili vrijeme zajedno tijekom pandemije koronavirusa, a viđali su se s vremena na vrijeme kada su 2021. odlučili imati još jedno dijete.

Izvori su rekli da se Kardashian sada raduje skorom rođenju svoga sina i da nije razgovarala s Thompsonom, koji je sada potpisao ugovor s Chicago Bullsima i također ima petogodišnjega sina, Princea, s bivšom djevojkom Jordan Craig.

Ipak, Kardashian ne planira izbaciti Thompsona iz svoga života, kako govore izvori.

- Rečeno mi je da Khloé još uvijek voli Tristana i ne bi me šokiralo kada bi ponovno bili skupa. Ovo je zapravo razlog zašto obitelj ne izbjegava Tristana. Oni stoje uz Khloe, naravno. Kardashiani se uvijek drže zajedno, govori insajder iz industrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:00