REALITY SHOW

FOTO: POČELA NOVA SEZONA BIG BROTHERA Među stanarima Neno Pavinčić, Jurica Pađen, Kristina Votka, manekenke, pjevačice, nogometaši...

 RTL promo

U nedjelju navečer započela je nova sezona domaćeg Big Brothera na RTL Televiziji. U novoj sezoni koja će trajati 50 dana kandidati će se boriti za nagradu od 300 tisuća kuna, a u tijeku live emisije saznat ćemo i tko su stanari smješteni u raskošnoj kući koja je izgrađena u Jadran filmu.

Prvi je u Big Brother kuću ušao Neno Pavinčić, televizijski i radijski voditelj kojeg je šira javnost prvi put imala priliku upoznati kao voditelja ugaslog RTL-ova kviza Veto, na samim počecima emitiranja te televizijske postaje. On je ujedno, uz Dariju Knez, bio voditelj prve sezone Big Brothera.

'Neno je vesela osoba koja uživa u društvu svojih prijatelja. Okušao se i u glazbenim vodama, a svoju djevojku Antonelu Malis je zaprosio na riječkim stepenicama. U Kući će mu najviše nedostajati Antonela koju bi ujedno da može i poveo sa sobom u najpoznatiju kuću na svijetu', navodi RTL u njegovom profilu. Pavinčić je već na samom početku dobio tajni zadatak, a otkrio je da se ne osjeća dobro, ima temperaturu... Ostalim bi ukućanima trebao biti svojevrsni domaćin.

U Kuću je ušla Violeta Terček, poznata kao natjecateljica u RTL-ovom gastro showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. U Big Brotheru je, kaže, odlučila sudjelovati zbog izazova. Budući da ne poznaje još ostale stanare ne zna čime bi se mogla isticati naspram ostalih, a u Kući će joj jedino nedostajati njezini psi. Kada bi mogla sa sobom povesti jednu osobu to bi bio njezin suprug. Najhrabrija, a ujedno i najgluplja stvar koju je u životu učinila, priznaje, bila je ta što je odlučila otići u vojsku, a u Kući je iz takta, kaže, može jedino izbaciti ona sama.

Sljedeći natjecatelj je Romano Obilinović, bivši nogometaš o čijem se ulasku u Kuću naveliko špekuliralo proteklih dana. Romano je kao dječak sanjao da jednog dana postane nogometni trener, a najviše se plaši visine. U Big Brother Kuću će ući zbog druženja, zabave i izazova, a ne radi novca, iako, ako pobijedi, priznaje, novce bi potrošio na putovanje. Od ostalih stanara u Kući Romano će se isticati bacanjem viceva iz rukava po čemu je i poznat u sportskim krugovima. U Kući će mu najviše nedostajati njegova nogometna ekipa. Najhrabrija stvar koju je Romano napravio u životu bila je ta da je spasio čovjeku život u jednoj automobilskoj nesreći, a najgluplja, kako otkriva, kada se potpuno gol bacio u snijeg! U Kući ga, tvrdi, ništa neće moći izbaciti iz takta.

U kući je i radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka koji je na izazov pristao jer je znatiželjan. Kaže da se najviše plaši zmija i bolesti. Ako pobijedi novce će pametno potrošiti iako je stanar najpoznatije kuće na svijetu postao prije svega radi izazova. Kaže da će se u Kući isticati time što će biti prirodan, odnosno, onakav kakav jest. Najviše će mu nedostajati mobitel i radio na kojem radi te njegovi sinovi. Kocka za sebe kaže da je jednostavan, tolerantan i iskren, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti neurednost drugih.

Uz njega u kuću je ušla i Tamara Posavčić koja se bavi body buildingom. Rođena je u Zagrebu, a kao malena željela je biti glumica. Ipak, postala je bodybuilderica koja se, kako kaže, ne plaši ničega. U Big Brotheru je odlučila sudjelovati iz znatiželje i zabave, a ako pobijedi nagradit će sebe putovanjem. Njezin plan za doći do pobjede jest biti svoja, čime će se, kaže, i isticati u odnosu na druge stanare. Tamara ima troje braće i sestara, a osoba koja će joj u Kući najviše nedostajati je netko tko je njoj jako drag, ali ne želi otkriti njegovo ime. Najhrabrija stvar koju je u životu učinila, otkriva, bila je fotografiranje sa zmijom, a najgluplja isto to jer ju je ta zmija ugrizla! U Kući će je iz takta najbrže izbaciti sebičnost, zloba i ljudska glupost.

Ukućanima su se pridružili Katja i Ivica.

Katja Usenik obožava tetovaže, a u kuću je odlučila ući jer je to izazov koji se ne nudi često. Dolazi iz Rijeke, a bavi se trgovinom fitness opreme i sportske prehrane. Ne plaši se, kaže, ničega, a za sudjelovanje u najpopularnijem showu na svijetu se odlučila jer joj je to, kako kaže, zabavan izazov i ne događa se dva put u životu. Ako pobijedi, Katja će novce potrošiti na putovanja i drage ljude, a ima i plan kako doći do pobjede, no ne želi ga otkriti. Budući da za sebe kaže da je uvijek optimistična i da zrači pozitivom, tom osobinom će se, otkriva i isticati u odnosu na druge stanare. Najhrabrija stvar koju je u životu napravila bila je da odselila u Pariz s 18 godina. U Kući će je najlakše izbaciti iz takta nepridržavanje pravila od strane drugih stanara.

Katja je, inače, otkrila da Violetu poznaje otprije...

Ivica Trušček je MMA borac, a zanimljivo je da se borbi ne boji, ali zato zazire od motora. Rođen je u Koprivnici, a već kao dijete maštao je o tome da postane borac. Iako u ring ulazi bez problema, Ivica se plaši vožnje motora. U Big Brother, priznaje, prijavio se zbog novaca jer, kako kaže, mora podmiriti dugove. Za osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare navodi da će šutjeti najviše od svih, a u Kući će mu najviše nedostajati njegova djeca. Ritual kojeg se u Kući neće moći odreći je, kaže, trening. Ivica sebe smatra upornim, povučenim i pravednim, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti galama ili pušenje u spavaonici.

U Kuću je kao natjecateljica ušla i pjevačica Ines Huskić. Rođena je u Zagrebu, plaši se bolesti i pauka, a u Big Brother avanturu upustila se zbog novca i avanture. Ako pobijedi novce će potrošiti na godišnju zalihu nutelle te napokon otići na operaciju stopala, koju kako kaže, ne pokriva HZZO. U Kući će se isticati timskim radom, a najviše će joj nedostajati internet jer je, priznaje, ovisnik te njezina prehrana budući da je izbirljiva. Najhrabrija stvar koju je Ines učinila u životu jest, veli, to što je postala pjevačica, a najgluplja ta što je studirala u Hrvatskoj. U Kući će je iz takta najlakše izbaciti nepažljivost stanara na zajedničke prostore i olako shvaćanje zadataka.

Nakon Ines, u Kuću je ušla još jedna pjevačica, Kristina Vukas, poznata po hitiću 'Votka'. Atraktivna pjevačica iz Splita plaši se, kako kaže, 'teletubbiesa', a za sudjelovanje u Big Brotheru odlučila se jer je željna avanture. Ako osvoji glavnu novčanu nagradu, Kristina će je dati jednoj od svoje dvije sestre, a kao osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare je, kaže, vrckavost. U Kući će joj nedostajati njezin studio jer, otkriva, stalno voli stvarati nešto novo. Najhrabrija stvar koju je učinila u životu bila je da je otišla u Ameriku bez novca i poznanstava, a najneugodnija ona kada je pala s balkona! U Kući će je iz takta najlakše izbaciti svađe, a da sa sobom u Kuću može povesti jednu osobu, bila bi to, kaže, njezina mlađa sestra da je nasmijava.

Ukućanima se pridružila i Marina Raguž, manekenka. Marina se plaši kokoši i smrti, a u Big Brotheru će sudjelovati zbog zabave, novih izazova i društva. Iako ne poznaje ostale stanare, misli da će se isticati time što je staložena osoba koja ne voli ogovarati ljude te se slaže sa svim normalnim ljudima. U Kući će joj najviše nedostajati njezin dečko, s kojim, kako kaže, dijeli sve, ali i solarij koji inače koristi bar dva puta tjedno. Najneugodnija stvar koja se Marini dogodila je kada je na jednoj modnoj reviji ostala bez cipele. U Kući će je, veli, iz takta izbaciti neuredne osobe, ali u sukobe neće ući osim ako ih je nemoguće izbjeći.

U Kuću je stigao i riječki maneken Fabio Čulinović koji mašta o tome da postane glumac. Trenutno radi kao konobar, a plaši se neuspjeha i dosade. Sudjelovati u Big Brotheru odlučio je jer želi napraviti, kako kaže, nešto čega se plaši, a i smatra da će mu to iskustvo otvoriti vrata za dalje. Ako pobijedi Fabio će novac uložiti u daljnju izgradnju sebe i svojih planova, a do pobjede misli doći tako što će biti jednostavan. Ipak, u Kući će mu nedostajati sloboda kretanja, a iz takta bi ga mogli izbaciti stanari koji lažu, prevrtljivi su i dvolični.

Među natjecateljima je i poznati glazbenik Jurica Pađen. Plaši se, kaže, bolesti, a smatra da se ničim neće isticati u odnosu na druge stanare u showu. U Kući će mu najviše nedostajati obitelj i knjige, a da može sa sobom bi poveo Keitha Richardsa, jer, kaže, s njim bi mogao dobro zatulumariti. U Kući bi ga iz takta najlakše moglo izbaciti to da ga netko stalno gnjavi. Pađen je u kuću ušao s češnjakom kako bi 'istjerao duhove'.

Kao posljednji natjecatelj u Kuću je ušao Branimir Kamber iz Zadra. Od malena je maštao da će jednog dana postati sportaš, no na kraju je postao pravnik, ali javnosti je najpoznatiji po pojavljivanju u raznim reklamama. Za sudjelovanje u Big Brotheru se odlučio ne bi li, kako kaže, bio primjer mladim i 'malim' ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami, a plan mu je do pobjede doći iskrenošću i poštenjem. Osobina kojom će se isticati u odnosu na druge stanare biti će, uvjeren je, socijalna inteligencija, a najviše će mu u Kući nedostajati njegova baka Maša i privatnost. Najhrabrija stvar koju je u životu učinio bila je ta što je proputovao šest kontinenata, a najneugodnija situacija bila mu je prvi poljubac. U kući će ga najlakše iz takta izbaciti pušenje cigareta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 14:33