UNAKRSNA PALJBA

FATALNA YVETTE, RENEOVA LJUBAVNICA IZ 'ALLO 'ALLO, NASTRADALA U BB-u Zakačile se starlete i zasule je čašama i stolicama

 gettyimages

Vicki Michelle, glumica iz legendarne britanske humoristične serije 'Allo, 'Allo teško je nastradala u obračunu u Celebrity Big Brotheru u kojem, što je najbizarnije, uopće nije ni sudjelovala. Prijenos iz studija naprasno je prekinut 10 minuta ranije kada je izbila tučnjava između starleta Farrah Abraham i Aisleyne Horgan-Wallace.

Čaše od šampanjca i stolice su letjele na sve strane, a jadna Vicki slučajno se našla u sredini i jedina nastradala. 64-godišnja glumica hitno je prevezena u bolnicu, ali čini se da nije ništa ozbiljno.

- Letjele su stolice i čaše, a ubrzo je stiglo osiguranje. Vicki je prevezena na pregled u bolnicu, ali bit će OK - rekao je svjedok događaja za Channel 5.

Michelle je nešto kasnije preko Twittera potvrdila da će biti u redu.

Legendarna ekipa iz serije 'Allo, 'Allo (Foto: Getty Images)

- Bila sam na pregledima i sada sam na putu kući. Je**** boli! Ali hvala svima što se brinete, bit ću ja OK... Barem tako mislim!

U cijelu priču se uključila i policija.

Borbeni dvojac i kolateralna žrtva Michelle sudjelovali su u popularnom showu, a publika je vrlo brzo shvatila da nema previše ljubavi između Abraham i Horgan-Wallace.

Drama je počela u studiju kada je voditelj pitao Horgan-Wallace 'nedostaje li joj Farrah koja je ranije izletjela iz kuće?'

Farrah Abraham (Foto: Getty Images)

- Nimalo, ona je užasna osoba! Jedna je stvar boriti se za sebe, ali druga je stvar kad si odvratna drolja! Nitko je ne voli u kući.

Njezina nesreća je što je Abraham sjedila nekoliko metara od nje...

Tu je program prekinut, a glasnogovornik Channel 5 je samo spomenuo.

- Dogodio se incident na setu, ispričavamo se gledateljima.

Aisleyne Horgan-Wallace (Foto: Getty Images)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 20:42