SUPERSTAR

Elvis Presley iz Jastrebarskog večeras će stati pred Seve, Tončija i ekipu: ‘Mrdanje glavom 10, glas 10...‘

Show će potpuno ukrasti 22-godišnji ‘Elvis Presley iz Jastrebarskog‘, koji će žiri kupiti apsolutno svakom sekundom nastupa

Bruno Rački, Elvis Presley iz Jastrebarskog

 Rtl/

Večeras od 20.15 sati na RTL-u je na rasporedu je peta audicijska epizoda ‘Superstara‘, a brojni talenti predstavit će se Severini, Tončiju Huljiću, Niki Turković i Filipu Miletiću u nadi da će proći u recall. Pred žiri će, između ostalog, stati peterostruka prvakinja Hrvatske u motocrossu u muškoj konkurenciji, 15-godišnjakinja koja je prvu pjesmu snimila sa samo deset godina, ali i bivši stanar Big Brother kuće. No show će potpuno ukrasti 22-godišnji ‘Elvis Presley iz Jastrebarskog‘, koji će žiri kupiti apsolutno svakom sekundom nastupa.

- Mrdanje glavom 10, glas 10, stas 10, šarm 10 - savršeno će ga ocijeniti žiri.

image

Superstar - žiri

Rtl/

Smrt najboljeg prijatelja i zdravstveno stanje bliskog člana obitelji dvije talentirane kandidatkinje natjerali su da odrastu brže od svojih vršnjaka. Glazba ih je, ističu, uvijek spašavala u teškim trenucima, a sada su svoje emocije odlučile pjesmom prenijeti žiriju i gledateljima ‘Superstara‘.

- Da si se s 14 godina počela profesionalno baviti pjevanjem, sad bi sjedila s nama u žiriju - oduševljeno će komentirati Filip Miletić nakon hipnotizirajuće izvedbe jedne od njih.

Koga će ‘pojesti‘ trema, tko će pustiti suzu na sceni a tko će osvojiti žiri vidjet ćemo večeras.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:06