GDJE JE ‘SVIZAC‘?

Bio je u prvom BB-u, zaljubio se u Marinu, a sad vodi skroz drugačiji život: Supruga ga je s 14 godina gledala na TV-u

Alen Macinić 2004. godine u prvom Big Brotheru dobio je nadimak Svizac, a i kasnije se okušao u nekim realityima

Sudionici Big Brothera Nikola Maurovic, Alen Macinic, Horvat Cagalj, Nikola Nasteski Lester

 Damir Krajac/Cropix

Alen Macinić sudjelovao je u prvoj sezoni „Big Brothera” gdje je osvojio srca mnogih gledatelja, zaljubio se u Marinu, a i dobio nadimak Svizac. Izdržao je tamo svih sto dana boravka i osvojio treće mjesto, a kasnije je sudjelovao i u showu „Farma”.

Živio je u BB kući 2004. godine, a od tada je postao uspješan poduzetnik i u lipnju 2016. vjenčao se produkt dizajnericom Livijom Filipčić s kojom je prije toga bio u dugogodišnjoj vezi.

Supruga Livija trenutno je dizajnerica luksuznih interijera, a Alen se danas bavi distribucijom ribe. Osim toga, zastupnici su jednog hrvatskog proizvođača montažnih kućica u Istri. Imaju sina Vina, a zajedničke obiteljske trenutke često dijele na društvenim mrežama.

Livija je imala samo 14 godina kada je Alen sudjelovao u Big Brotheru i kad ga je gledala na televiziji, a par se upoznao DEVET godina kasnije.

"Zamisli, ja sam imala 14 godina kad je bio prvi Big Brother, gledala ćelavog Svisca na TV-u, i 9 godina poslije ga upoznala, a nakon 4 godine postao moj muž... Život je čudo. Imamo najboljeg klinca, a on je najbolji tata na svijetu! I kaže naš Vin kad vidi njegovu sliku iz prvog Big Brothera bez kose, tata bio si ružan!", rekla je Livija 2021. za Story.

Iako žive dalje od kamera, Alen i Lidija sudjelovali su i u RTL-ovom reality natjecanju za parove „Superpar”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 12:52