VITKA LINIJA

Atraktivna liječnica iz ‘Braka na prvu‘ oduševila gubitkom kilograma: ‘I malo sam tužna...‘

Na društvenim mrežama mladu doktoricu opće medicine prati 90 tisuća ljudi

Petra Meštrić

 Instagram/Petra Meštrić/

Liječnica Petra Meštrić, koju smo imali prilike gledati u RTL-ovom reality showu "Brak na prvu", otkrila je svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu kako je smršavjela čak 15 kilograma.

- Ne jedem ni tjesteninu, ni slatko, ni kruh. I malo sam tužna… Ili ipak nisam - napisala je Meštrić uz niz fotografija na Instagramu i dodala kako je izgubila 15 kilograma, a tu ne planira stati. Svojom se vitkom linijom pohvalila odjevena u crnu usku haljinu s detaljima na rukavima koju je iskombinirala s visokim kožnim čizmama na petu i crnom torbicom.

U komentarima su joj mnogi pohvalili disciplinu, ali i izgled. Također, brojni komentari su joj naglasili kako "nema razloga biti tužna". Zgodna se liječnica zahvalila velikom broju komentatora na komplimentima i lijepim riječima, a ističe kako "treba jesti raznovrsno" te "prakticirati biljnu i mesnu prehranu".

Podsjetimo, Petra Meštrić je poznata po tome što je bivša kandidatkinja showa "Brak na prvu“, ali i po svojim društvenim mrežama na kojima mladu doktoricu opće medicine prati 90 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:08