NADOLAZEĆI KONCERT

Zorica Kondža najavljuje spektakl: ‘Sve emocije čuvam za večer u Lisinskom‘

Splitska pjevačica sa svojim orkestrom priprema koncert ‘Dovoljna je ljubav’ 12. studenoga u hramu glazbe

Zorica Kondža

 Ante Cizmic/Cropix

Koncertom pod nazivom “Vrijeme ljubavi” obilježila je trideset i pet godina bogate karijere i od tog je fantastičnog spektakl prošlo nešto više od tri godine. Zorica Kondža sada se vraća pod svjetla pozornice Koncertne dvorane “Vatroslav Lisinski”, na kojoj će s orkestrom pod ravnanjem Joška Banova publici dati najbolje od sebe. Interes za koncert 12. studenoga je velik, preostalo je tek da se popuni trećina dvorane za večer nazvanu “Dovoljna je ljubav”.

image

Zorica Kondža

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

- Uvijek me iznova neizmjerno veseli dolazak pred zagrebačku publiku, u hram glazbe i druženje gdje smo svi kao jedan zbor. Ovoga ću puta otpjevati i neke pjesme koje sam u međuvremenu snimila, poput dueta s Ivom Amulićem odnosno klapom Rišpet i Jacquesom Houdekom. Naravno, nezaobilazni su moji evergreeni na koncertnom repertoaru - kaže Zorica Kondža i ističe da se priprema kako bi od sebe dala ono najbolje.

Ova iznimna pjevačica sa svojim bendom nije stala s nastupima od svibnja, tek je sada uhvatila predah kako bi skoknula do Hvara i iskoristila dobro vrijeme za opuštanje na plaži.

- Želja mi je da u Lisinskom zvučimo kao s najbolje snimke, a budući da su oko mene izvrsni muzičari, a za ovu prigodu i orkestar u proširenom sastavu, sigurna sam da će takoi biti. Imat ću i neke drage glazbene goste, no neka ostanu iznenađenje.

image

Zorica Kondža na dodjeli nagrada Zlatni Studio

Davor Pongracic/Cropix

Nema sumnje da će Zorica tu svoju iznimnu emociju prenijeti na publiku, a na pitanje je li razmišljala o još jednom koncertu, s obzirom na to da će ovaj ubrzo biti rasprodan, kaže:

- Ja sam spremna i na tu opciju. Lijepo je što je gotovo dva mjeseca prije koncerta dvorana odlično popunjena. Mogu samo obećati da će sve moje emocije biti usmjerene na glazbu i pokušat ću ih prenijeti na publiku u Lisinskom - poručuje Zorica Kondža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:39