PRIPREME U TIJEKU

Zoran Šprajc otkrio kako će izgledati njegovo novo radno mjesto, znamo i termin: ‘Stol imamo...‘

Poznatog RTL-ovog urednika i voditelja već više od dva mjeseca publika nije imala prilike gledati na malim ekranima

Zoran Šprajc

 Darko Tomaš/Cropix

Stol imamo, to je najvažnije. Sada je sve drugo lako - našalio se Zoran Šprajc na svom Instagram profilu na kojem je otkrio i kako će izgledati njegovo novo radno mjesto ispred televizijskih kamera.

Poznatog RTL-ovog urednika i voditelja već više od dva mjeseca publika nije imala prilike gledati. Nakon što se 22. veljače oprostio od RTL Direkta koji je radio sedam godina i koji je bio njegov zaštitni znak, Šprajc se intenzivno posvetio svom novom projektu.

Puno detalja nije želio otkrivati, tek da je riječ o svojevrsnom late night showu u kojem će se, nadamo se, još više verbalno razmahati. Sada se pripreme privode kraju, studio za njegovu emisiju je gotov, pa je za očekivati da ćemo novi Šprajcov projekt uskoro ugledati na malim ekranima. Ići će jednom tjedno i to kako doznajemo u terminu petkom od 22.15 sati na RTL-u, a ono što gledatelji mogu očekivati jest politička satira na Šprajcov način.

Inače, nakon njegova odlaska iz emisije, RTL Direkt potpuno je preuzela Mojmira Pastorčić i uz rijetke iznimke, kada je treba zamijeniti, vodi ga sama. Kako saznajemo, i emisiju RTL Direkta sada čekaju noviteti, točnije redizajnirani studio koji je već završen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:36