MLADA ZVIJEZDA

Zoe Šestan predstavlja Hrvatsku na Sanremo Junior festivalu: Ima jaku poruku za mlade

Festival će se moći pratiti preko prijenosa uživo, ali svi koji dođu u Italiju sudjelovat će u humanitarnoj akciji

Zoe Šestan

 Danijel Bartolic/Cropix

Zoe Šestan, 12-godišnjakinja iz Pule, predstavljat će Hrvatsku na Sanremo Junior festivalu koji će se održati u travnju na pozornici Teatra Ariston, piše Regional Express. Zoe je do sada imala preko 60 solističkih nastupa, a osvojila je i brojne nagrade na međunarodnim festivalima.

Nakon sudjelovanja na BalkanFestu i drugim prestižnim natjecanjima poput EUROPOP CONTEST PERLE u Berlinu te WAPA VIVA ITALIA u Rimu gdje je osvojila SUPER GRAND PRIX, Zoe je postala finalistica Sanremo Junior festivala. Svoj će glas pokazati 17. travnja uz pratnju Sanremo Junior Orchestra.

image

Zoe Šestan i njezina mama Rosana Nenadić

Danijel Bartolic/Cropix

Festival će se moći gledati preko prijenosa uživo, ali svi oni koji odluče doći u Italiju pogledati nastup naše predstavnice sudjelovat će i u humanitarnoj akciji jer prihod od ulaznica uplaćuje se na račun talijanskog Unicefa, koji je pokrovitelj festivala. Zoe će izvoditi pjesmu "Stand Up" britanske glumice i pjevačice Cynthie Erivo, a podršku će joj pružati jazz pjevačica Lela Kaplowiz.

Pjesma je bila nominirana za "Oscara" i "Grammyja", ali to nije razlog odabira pjesme. Zoe želi ovom pjesmom pružiti nadu mladima diljem svijeta, posebno u izazovnim trenucima koje svijet trenutno proživljava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 16:18