NAŠI OLIMPIJCI

Zlatna Matea i brončani Toni nekad su bili ljubavni par, svi proučavaju njihove profile u potrazi za romansom

Službeno, par je svoju ljubavnu vezu definitivno prekinuo, no ostali su u prijateljskim odnosima.
Matea Jelić i Toni Kanaet 2016. godine
 Duje Klarić/cropix

Olimpijci Matea Jelić i Toni Kanaet bivši su ljubavni par, svi proučavaju njihove profile u potrazi za romansom: zgodni splitski sportaš nije ni svjestan da je upravo stekao more obožavatelja

Dan za pamćenje jučer su nam priuštili Kninjanka Matea Jelić (23), prva Hrvatica koja je u Tokiju ušla u finale i osvojila olimpijsko zlato u taekwondou, i Splićanin Toni Kanaet (25), koji doma nosi brončanu medalju u muškoj konkurenciji u istom sportu.

Vrlo brzo u javnost je procurila vijest kako su Matea i Toni bivši ljubavni par.

Nije dugo trebalo, a po društvenim mrežama krenuli su komentari i pitanja: jesu li još uvijek zajedno i hoće li se ljubav opet rasplamsati potaknuta olimpijskim uspjesima?

Službeno, par je svoju ljubavnu vezu definitivno prekinuo, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Jesu li se upustili u novu ljubavnu vezu? Sudeći prema objavama na društvenim mrežama ili su solo ili nove partnere pomno skrivaju.

Toni, 25-godišnji Splićanin, pridobio je zaista veliku pažnju Hrvatica. Otac mu je bio boksač, borilački sportovi su mu u krvi, zaljubljenik je u filmove Jean Claudea Van Dammea i Stevena Seagala.

image
Duje Klaric/Cropix

Cure su, čini se prema reakcijama protekla dva dana, lude za njegovim plavo-zelenim očima i savršenom figurom.

Bacili smo oko na njegov Instagram profil, rođendan slavi petoga rujna, zahvaljujući sportu puno putuje, a u slobodno vrijeme voli se družiti s prijateljima.

- Ja sam napravio prvi korak. Teško je naći nekoga tko će te tako razumjeti kao ona mene - izjavio je Kanaet u jednom zajedničkom intervjuu s Mateom, dok su još bili zajedno, piše Slobodna Dalmacija.

Matea se u Split preselila prije nešto više od pet godina, zbog prelaska u TKD Marjan.

- Uglavnom on mene razbije. Često me udari, pa se ja malo naljutim i krenem još jače, pa me on još više pogodi i onda sam gotova, ali na kraju sam dobro. Jednom mi je i slomio nos - iskrena je tom prigodom bila Matea.

Zgodna i lijepa Matea, prema objavljenim fotografijama, također trenutno solira.

Opušta se na plaži, u druženju s prijateljicama, ali i u sportskim putovanjima i natjecanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:59