HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić puca od ponosa zbog mlađeg sina: ‘Ponosni otac i obitelj, čestitke‘

Zlatko Dalić i njegova supruga Davorka u sretnom su braku od 1992. godine te imaju dvojicu sinova

Zlatko Dalić

 Ante Čizmić/Cropix

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić pohvalio se uspjehom svog sina Bruna, koji je magistrirao u Barceloni na UPF Barcelona School of Management.

"Ponosni otac i obitelj. Čestitke na magisteriju!", napisao je uz fotografiju na kojoj mlađi sin pozira ponosnom tati.

Zlatko Dalić i njegova supruga Davorka u sretnom su braku od 1992. godine te imaju dvojicu sinova, Tonija i Bruna. Davorka je izbornikova ljubav još iz srednjoškolskih dana, a nedavno su proslavili srebrni pir. Njegov stariji sin radi kao DJ.

"Da bi naša obitelj funkcionirala, moja se supruga morala odreći karijere. Da bi, na primjer, nas dvoje kao par otišli na Varteksovu noć, morala je doći njena mama iz Livna da pričuva dijete. Mi muškarci smo sebični i nećemo se odreći svojih ambicija. Nakon nekog vremena došla je ponovno ponuda iz Hajduka, ja sam je prihvatio i preselili smo se na godinu i pol dana u Split. Međutim, ne pamtim da sam tamo nešto dobro napravio, osim što je u našu obitelj došlo drugo dijete. Sin Bruno rodio se u Splitu. I onda se cijela familija vratila doma u Varaždin", rekao je Dalić u jednom intervjuu za Gloriju i otkrio da je tražio njezina bivšeg šefa da joj da otkaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:04