ISKRENA PETRA

Zgodna liječnica iz ‘Braka na prvu‘ otvorila dušu i progovorila o teškim trenucima: ‘Hvala na današnjim suzama...‘

Petra Meštrić na svojoj Instagram priči napisala je osvrt na teže trenutke u životu

Petra Meštrić

 Josip Moler/Cropix

Liječnica i influencerica Petra Meštrić, mnogima znana po sudjelovanju u "Braku na prvu", često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli svoje mišljenje i stavove. Ovaj put progovorila je o onim teškim trenucima o kojima se rijetko govori na mrežama.

"Nakon uspjeha slijede i velika razočaranja jer, sve je to život. Tko zna zna, hvala na danjašnjim suzama", poručila je Petra uz emoji koji plače.

image

Petra Meštrić

Screenshot/instagram/petramestric/

"Željela bih da normaliziramo činjenicu da je ok ponekad se osjećati loše. I ok je objaviti to na društvenim mrežama. I ok je osjećati se bespomoćno, tražiti razlog zašto... Ok je i ponekad i napraviti nešto da razveseliš druge ljude, a nisi morao, ok je, kad ne moraš, a napraviš, a možeš i da ne napraviš, na tebi je", nastavila je, pa se osvrnula na svoj trud i rad.

image

Petra Meštrić

Screenshot/instagram/petramestric/

"Ponekad se pitam što se ja u životu toliko trudim, toliko radim... Vidi li se to uopće? Prepoznaju li to ljudi? Barem oni koji bi "trebali" prepoznati. Za neke stvari u životu nema recepta, nema fakulteta, nema predavanja, nema literature, čak ni instruktora jer da ima ja bih sve dala da to doktoriram", zaključila je.

image

Petra Meštrić

Screenshot/instagram/petramestric/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 09:01