VEČER ZA PAMĆENJE

Zdravko Čolić spektakularnim koncertom oduševio prepunu pulsku Arenu

Puljani i njihovi gosti čekali su čak pet godina, koliko je prošlo od zadnjeg Čolićevog koncerta u pulskoj Areni

Zdravko Čolić nastupio u Puli

 Dario Horvat/

‘Kuća puna naroda‘, stih iz istoimene pjesme Zdravka Čolića, ujedno su riječi koje najbolje opisuju spektakularni prizor u pulskoj Areni, a koji je večeras dočekao jednog od najvećih i najcjenjenijih regionalnih glazbenika. Koncert koji je rasprodan čak mjesec i pol dana ranije, u potpunosti je opravdao titulu najiščekivanijeg koncerta godine.

Iako je u dugogodišnjoj i respektabilnoj karijeri Čoliću ovo ukupno peti nastup u pulskoj Areni, večeras je po prvi puta izašao u pratnji velikog međunarodnog simfonijskog orkestra, u sastavu od preko 50 vrhunskih glazbenika, pod ravnanjem dirigenta Fedora Vrtačnika.

image

Zdravko Čolić nastupio u Puli

Dario Horvat/
image

Zdravko Čolić nastupio u Puli

Dario Horvat/

Tako se Pula, nakon Zagreba, svrstala na mapu rijetkih gradova koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj glazbenoj priči, tijekom koje su Čolić i sjajni instrumentalni solisti izveli više od 30 njegovih svevremenskih hitova.

image

Zdravko Čolić nastupio u Puli

Dario Horvat/
image

Zdravko Čolić nastupio u Puli

Dario Horvat/

‘‘Uvijek je veliko zadovoljstvo i čast nastupati u prestižnom pulskom amfiteatru, tim više jer i zbog samog ambijenta, koji je čaroban, koncerti nisu vezani samo za Pulu, Istru i Hrvatsku, već ovdje dođu ljudi iz cijele regije. Upravo zato, drago mi je da smo ovaj put došli s malo drugačijim programom, u pratnji međunarodnog simfonijskog orkestra, uz koji je ugođaj još posebniji‘‘, istaknuo je Zdravko Čolić.

‘Ti si mi u krvi‘, ‘Noć mi te duguje‘, ‘Ti možeš sve‘, ‘Sinoć nisi bila tu‘, ‘Ljubav je samo riječ‘, ‘Svadbarskim sokakom‘, ‘Produži dalje‘, ‘Gori vatra‘ samo su neke od najljepših ljubavnih pjesama na ovim prostorima, u čijim je posebnim aranžmanima večeras uživala publika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:11