SELE U SPLIT

Zbog samozatajne supruge Josip Brekalo dolazi u Hajduk: Uskoro ih očekuje veliko slavlje

Dominika će roditi njihovo drugo dijete u lipnju, a talijanski mediji pišu kako je zbog toga odabrao biti u Hrvatskoj

Dominika i Josip Brekalo i njihov vjenčani kum Borna Sosa

 Instagram/josip_brekalo/

Josip Brekalo službeno je novi igrač Hajduka, a samo nekoliko dana ranije bio je na pragu transfera u Dinamo. Radi se o posudbi iz njegovog kluba Fiorentine za 200 tisuća eura te je poznato da će ostati u splitskom klubu do kraja sezone.

image

Josip Brekalo i Ivan Perišić bit će suigrači u Hajduku

Miro Gabela/hajduk.hr/

„Igrač je više puta razgovarao s trenerom i iznosio svoja razmišljanja i očekivanja i tražio jamstva oko uloge na terenu ukoliko dođe na posudbu u Dinamo. Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu, ali je iste igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim. Po medijskim izvještajima igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk“, poručili su iz Dinama na upit Dnevnika Nove TV.

Talijanski mediji pišu da je razlog njegova dolaska u Hrvatsku njegova supruga Dominika. Naime, Brekalo je odbio Olympiacos, Salernitanu i američki MLS zbog privatnih razloga.

„Josip Brekalo preferira vratiti se u Hrvatsku zbog osobnih razloga (supruga mu je trudna). Odbio je Olympiacos, Salernitanu i klub iz MLS-a. Hajduk će mu pokriti plaću i platiti 200.000 eura naknade Fiorentini za šestomjesečnu posudbu. Dokumentacija je upravo završena između dvaju klubova”, napisao je stručnjak za transfere Nicolo Schira.

„Dogovor s Hajdukom se dogodio jako brzo. Ja sam sretan, počašćen i ponosan što sam došao u ovako velik klub i što imam priliku boriti se za naslov te se pokazati u Hrvatskoj u najboljem svjetlu. Ja sam iz Hrvatske otišao vrlo mlad, uvijek sam imao motiv nekada se vratiti u domovinu i pokazati se našim navijačima. Sada je idealno vrijeme za to, kako bih se pokušao izboriti za svoju poziciju u reprezentaciji i odlazak na Europsko prvenstvo”, rekao je Brekalo svoje prve dojmove nakon potpisivanja za Hajduk.

Hajduk je novog igrača predstavio u videu uz talijanski hit „Felicita”.

Na snimci je Brekalo napisao ljubavno pismo svojoj supruzi koja je do njega išla putem od latica ruža.

„Nije protekao dan da te nisam volio, nije protekla noć da te nisam sanjao. Ispunila si moje misli i moje srce, ne prođe trenutak da ne poželim bar na tren poslušati kako se smiješ. Za mene si najposebnija, najsjajnija i najljepša i želim da me nikad ne zaboraviš! Volim te, vidimo se poslije”, pisalo je u pismu uz ružu.

Nakon toga je Brekalo otvorio kutiju s bijelim dresom i otkrio da će nositi broj 70.

Podsjećamo, Brekalo i njegova supruga Dominika u brak su stupili 2021. godine kad su dobili kćer Niku. Josipov kum na vjenčanju bio je nogometaš Borna Sosa. Vjenčanje su proslavili u hotelu Westin u Zagrebu, a za prvi ples odabrali su pjesmu Dalmatina i Mihaela Starčevića „Jedina ljubav”. O Dominiki se malo zna jer je samozatajna i ne izlaže se puno javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 05:55