DORIS PINČIĆ GUBEROVIĆ

Zavoljeli su je kao plačljivu Laru, bila je na meti kritika, preživjela razvod, a danas uživa u novoj ljubavi

Televizijska je zvijezda zaigrala u ulozi plačljive Lare kada je imala tek 23 godine...

Doris Pinčić Guberović

 Davor Pongracic/Cropix

Ostala je zapamćena po naslovnoj ulozi u televizijskoj seriji "Larin izbor" koja je u 347 epizoda prikovala Hrvate uz male ekrane. Glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović tada je imala 23 godine i bila je na početku svoje uspješne karijere. Evo po čemu je sve televizijsko lice ostalo zapamćeno u svojim 36 godina, koliko danas puni.

image

Doris Pinčić Guberović

Jure Miskovic/Cropix/Cropix
image

Doris Pinčić Guberović

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Doris je ljubav prema pozornici pokazala sa svega četiri godine, a slučajan susret na autobusnom kolodvoru u Zagrebu s Jelenom Veljačom, autoricom serije "Larin izbor", otvorio je vrata mladoj Zadranki da uđe u srca gledatelja. Inače, glumica dolazi iz skromne obitelji, majke računovotkinje i oca ribara koji osim nje imaju još jednu kćer i sina.

Ocu je Doris pomagala u preuzimanju ribe s broda i odrastala u ljubavi prema glumi, no već je u srednjoj školi počela stvarati ljubav i prema voditeljstvu, počela je raditi za Radio 057 u Zadru. Onda se javnosti profitirala u ulozi plačljive Lare, ali nakon toga nastavila u poslu voditeljice.

Prvo na tadašnjem Narodnom radiju, gdje je "Jutarnji klub" vodila s Hrvojem Kečkešom, pa se na male ekrane vraća 2014. godine angažmanom na RTL-u, da bi 2020. prešla na HRT gdje još uvijek vodi emisiju "Dobro jutro Hrvatska".

image

Doris Pinčić Guberović

Luka Gerlanc/Cropix/Cropix
image

Doris Pinčić Guberović

Darko Tomas/Cropix

No, osim po svojim poslovnim uspjesima, domaća je zvijezda javnosti poznata i po svom ljubavnom životu. Naime, Doris je ljubila glazbenika Borisa Rogoznicu s kojim je u braku dobila dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu. Boris je objavio svoj album prvijenac "Izgubljeno/nađeno", a zajedno su otvorili i obiteljsku tvrtku.

Glasili su kao jedan od najskladnijih parova na sceni, a onda je uslijedio šok. Par se odlučio razvesti! Voditeljica je je svoju intimu čuvala za sebe, pa ni razvod nije bio iznimka. Moglo se tek naslutiti da nešto ne štima jer je prestala dijeliti zajedničke objave na Instagramu, a Boris je svoj, inače javni profil, zaključao.

No, nije ni bilo mjesta nagađanjima razloga razvoda braka jer je sama je o tome obavijestila javnost kontroverzna glazbenica, domina i tattoo majstorica, umjetničkog imena Alex Ognjena. Ne mareći za shrvanu Doris i djecu, upustila se u detaljan opis ljubavničkog odnosa s Borisom koji je trajao od 2016. do 2019. godine.

image

Doris Pinčić Guberović

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

"Izgubljeno/nađeno", nekako više vrijedi kao opis za Doris koja je izgubljenu ljubav s bivšim suprugom nakon razvoda pronašla s menadžerom Davorom Guberovićem. Davor također iza sebe ima probali brak te dvoje djece, a čini se da ih je spojila ljubav prema planinarenju. Oboje su sportskog i avanturističkog duha te spremni na nove izazove.

Jedan od "novih izazova" bilo je i sudbonosno da 2022. godine. Tako je par završio u braku i kasnije dobio kćerkicu Divnu, koja će sutra napuniti jednu godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:21