U SEDMOM NEBU

ZARUČILA SE JELENA GLIŠIĆ Na veliki korak odlučili su se nakon dugogodišnje veze, no još ne planiraju vjenčanje: 'Znamo samo da neće biti veliko'

 
 Instagram

Bivša Miss Universe Hrvatske, koja je javnosti postala poznatija nakon što je njezina stražnjica izbačena iz promotivnog spota Hrvatske turističke zajednice, podijelila je lijepe vijesti.

'Istina je, zaručena sam', rekla je HRT-ova voditeljica Jelena Glišić ekskluzivno za magazin Story. Njezin dugogodišnji dečko, lošinjski poduzetnik Krešimir Lešić, zaprosio ju je prije nekoliko tjedana, no zaljubljeni par još ne razmišlja o vjenčanju.

'Tek sam zaručena i neka neko vrijeme bude tako, a onda ćemo lako planirati. Znam samo da neće biti velika svadba jer to ne želi ni jedno od nas', dodala je za Story.

Jelena je nekoliko godina studirala pravo, no od tog je studija odustala. Kako je ispričala za magazin Gloriju, upisala je jedno visoko učilište u Zagrebu za pravo i financije gdje je završila dva smjera: Upravljanje ljudskim potencijalima i Menadžment financija.

Otkrila je tad i da ju je Krešimir osvojio jer je svaki dan nasmije do suza, a kod njega posebno voli zrelost, racionalnost, otvorenost i drugačiji pogledi na život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:12