REKLA JE ‘DA‘

Zaručila se Ecija Ivušić, ne prestaje se hvaliti prstenom: ‘Jecam, plačem, smijem se, sve u jednom‘

Goran Belošević svoju je dragu odveo na lažni poslovni put u Italiju i tamo kleknuo

Ecija Ivušić i Goran Belošević

 Instagram

Bivša televizijska voditeljica Ecija Ivušić i bubnjar Pravila igre, Goran Belošević, zaručili su se u Italiji.

On ju je odveo na lažni poslovni put, a ona je na svom Instagram profilu prepričala kako je izgledala prosidba.

"Zove on mene prije tjedan dana da idem s njim u Firenzu na poslovni event. Zove ga Njemica Barbara koja organizira event na bluetooth u autu 3 puta preda mnom. Prvo zove još prije mjesec dana tatu i njega. Ja nisam u igri uopće. Prije tjedan dana mi kaže da tata neće zbog korone s njim, neka idem ja, mislim ako neću nema veze, povest će frenda. Nema tko čuvat Ria. Malo mi se i neda na njegov poslovni put. Ajde ipak sve organiziramo i idemo", započela je Ecija svoj status.

image

Ecija Ivušić i Goran Belošević

Instagram

"Mi negdje kod Venecije prekjučer i zove Barbara da su prebukirali hotel gdje smo trebali bit smješteni, ali da se nada da je sve ok jer smo dobili upgrade. A upgrade u nekoj brutalnoj villi. Dolazimo u hotel, stavljaju nas u neki suite. Okej. Lunjamo danas cijeli dan po Firenzi i kao ostat ćemo u hotelu na večeri, ne da nam se opet do grada. Ali neki event u glavnom restoranu. Ne možemo tamo. Nema veze, iz hotela će nam srediti neki privatni prostor. Jedemo mi, jedva čekam ić' leć' i kaže on meni da mi mora nešto reći, da ga je strah kako ću reagirat, ali moram obećat' da ću ga voljet' što god bilo. Meni puls na 1000, blijeda sam, manta mi se. Kaže laže mi već mjesec dana. Faca smrknuta. Reko' - reci mi, roknut' ću u nesvijest. Kaže digni se, molim te. Ok jedva se dižem, ali sad mi već pada na pamet da će možda pitat' pitanje. On kleči, izgovara, meni se manta, ne znam di sam. Next thing histerično jecam, plačem, smijem se, sve u jednom. Kaže on - i hoćeš li. Kažem želim.

Mislim si kako je samo uspio. Gledam i video svih naših prijatelja i rodbine koji nam čestitaju i koji su sudjelovali u planu. Jecam. Moja ljubav još jednom nadmašila samog sebe. Btw, provalio mi je i u stan kad je tražio mjeru za prsten. Eto. Ne znam više ništa… samo znam da ga beskrajno volim, ali sad znam i da brutalno dobro laže pa ne znam šta ću s tom informacijom. Uglavnom, ako nisam rekla već- rekla sam da. Rekla bih mu da i u krevetu u svom stanu od 45 kvadrata. Al šta da mu radim, zagorčao si je sam život posljednjih mjesec dana. A ja ću mu ga uljepšat u idućih baaar 50. Obećajem", napisala je Ecija u opisu objave.

Pohvalila se svojim velikim dijamantnim prstenom, a zatim objavila nekoliko storyja u kojem ga ne prestaje sretno pokazivati.

image

Ecija Ivušić se zaručila

Instagram
image

Zaručnički prsten Ecije Ivušić

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2022 21:06