REPERI I ROKERI ZAJEDNO

Zaprešić Boys uoči Eura 2021. udružili snage s Općom opasnosti u hit singlu ‘8 slova‘!

Priča o tome kako je došlo do suradnje seže još u 2018. godinu, kada su se dva benda, slučajno, srela na turneji u Australiji
Zaprešić Boys i Opća opasnost
 Promo

Mjesec dana uoči ovogodišnjeg Europskog prvenstva u nogometu Zaprešić Boys udružili su snage s rokerima iz Županje u pjesmi "8 slova"! Spot premijerno pogledajte ovog petka, 14.5. u 12 sati na webu Jutarnjeg.

Priča o tome kako je došlo do suradnje s bendom Opća Opasnost seže još u 2018. godinu, kada su se dva benda, sasvim slučajno, srela na turneji u dalekoj Australiji. Dečki su odmah "kliknuli" i rođeno je novo prijateljstvo, pozitivna i lijepa priča koja traje i danas, a suradnja na pjesmi "8 slova" je realizacija ideje o zajedničkom projektu dva velika benda koja je nastala upravo u Australiji.

Pjesma aludira na ljepotu Hrvatske koja je "sva obasjala i u mraku". Priča je to o trajno urezanoj ljubavi koju dečki gaje prema svojoj zemlji od samih početaka svog života.

Spot za "8 slova" posebna je priča jer je participiralo čak tristotinjak ljudi što daje posebnu težinu vizualnom identitetu spota. Ideja spota je prikazati urbanu arenu s dečkima iz oba benda i odati priznanje djelatnostima i ljudima koji su podnijeli najveći teret u zadnjih godinu dana te u spotu riječ Hrvatska svojim tijelima tvore zdravstveni djelatnici, HGSS, vatrogasci, vojska i Civilna zaštita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 21:50