SNIMILA I SPOT

Žanamari opet užarila Instagram, jaše u bikiniju pa mazi macu, nižu se komplimenti: ‘Predivna‘

Pjesma ‘To sam ja‘ u prva dva mjeseca ima više od 100.000 pregleda na YouTubeu, a Žanamari najavljuje i nove

Žanamari - ‘To sam ja‘

 Promo/

Pjevačica Žanamari na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s mačkom koju mazi, a kad je uz to dodala provokativni opis ‘trebala sam maženje‘ bilo je jasno da reakcije neće izostati. Među njima i od brojnih poznatih osoba koje ju prate na Instagramu, kao što su pjevačice Pamela Ramljak i Neda Parmać, voditelj Dalibor Petko, pjevačica i glumica Nives Celzijus i mnogi drugi.

"Dvije mačke", "Prekrasna kao i uvijek", "Predivna", samo su neki od, preko sto komentara na objavi. Osim ove fotografije s mačkom, na njezinom profilu nalaze se i njene fotografije u bikiniju na konju, snimljene kada je Žanamari snimala spot za svoju pjesmu "To sam ja". Komplimenti su se nastavili nizati.

"Jako zgodna", tada joj je komentirala Ella Dvornik, ali dobila je i podršku od Minee i već spomenutih domaćih zvijezda Nives Celsius, Pamele Ramljak, Dalibora Petka. Objava je prikupila više od 5.000 lajkova i blizu 200 komentara.

"Kad prođe previše vremena da ne napišem pjesmu, osjetim da se u meni počne gomilati neka čudna i slojevita zbrka emocija koje se moraju posložiti. U takvim momentima, poput erupcije vulkana, u mom životu se jednostavno mora dogoditi da iz mene izađe pjesma", stoji u objavi.

Pjesma "To sam ja" u prva dva mjeseca ima više od 100.000 pregleda na YouTubeu te više od 500 pozitivnih ocjena. Glazbu i tekst radili su Žanamari i njezin suprug Joshua Macks, koji je uz to radio i aranžman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 04:13