POTVRDILA ZA GLORIJU

'ZALJUBLJENA SAM I SRETNA!' Bivša gospođa Veljača otkrila tko je tajanstveni mladić kojeg ne pušta iz ruku tijekom šetnji centrom Zagreba

 Davor Matota / Hanza Media

Bivša Miss turizma i manekenka Anita Dujić ponovno je zaljubljena! Potvrdila je to ekskluzivno za magazin Gloria nakon što ih je fotograf ulovio u šetnji zagrebačkim centrom.

Tip-top skockani držali su se za ruke i stiskali jedno uz drugo u Dežmanovom prolazu.

'Zaljubljena sam i sretna', ekskluzivno za portal Gloria.hr rekla je Anita Dujić te se od srca nasmijala shvativši da je njezina slatka tajna razotkrivena. 'Naša je veza još na početku, zajedno smo tek dva mjeseca. On živi u Londonu pa smo na relaciji Zagreb-London, s tim da je on ipak češće u Zagrebu nego ja kod njega', ispričala je manekenka i dizajnerica nakita.

Odabranik je Škot Duncan Broadfoot, rođen u Glasgowu, a upoznali su se na snimanju filma ‘Mamma Mia 2’ koji se u rujnu i listopadu snimao na Visu. Ona je radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, on kao location manager.

33-godišnja Anita iza sebe ima neuspjeli brak s Ivanom Veljačom, od kojeg se razvela 2015. Nakon toga je bila u kratkoj vezi s glumcem Ivanom Hercegom, no ni to nije potrajalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:00