NASTUP U ARENI

Vuco iz Venezuele: ‘Odradit ću svoj zadnji koncert u Hrvatskoj! Janjetinu na Karibima još nisam pronašao‘

- Živim dva života: jedan opušteni u Južnoj Americi i drugi rastrgani, nervozni i stresni u Hrvatskoj, otkriva Siniša Vuco

Siniša Vuco

 Privatni album

Nakon gotovo deset godina neobjavljivanja, popularni glazbenik Siniša Vuco, stanovnik karipskog otoka Isla de Margarita, ima novu pjesmu ‘Nije lako‘, koja je premijeru doživljela na valovima Happy FM-a.

- Zabavna glazba s elementima rocka, stil s kojim sam počeo profesionalnu karijeru početkom 90-ih. Pjesmu je napisala i uglazbila Alka Vuica, posvetila ju je i sebi i meni, jer pravim umjetnicima uistinu ‘Nije lako‘, kao naravno ni običnim ljudima... Mnogi će se prepoznati u ovoj pjesmi koja govori o današnjoj surovoj realnosti. To je moj prepoznatljiv stil glazbe i pjevanja, zato sam je i uzeo od Alke još prije skoro 10 godina... Ne znam gdje je i kada pjesma nastala, mislim da ni Alka više ne zna - rekao je Vuco za Happy FM.

image

Siniša Vuco

Privatni album

Uživa u mirnom životu u Venezueli gdje žive najljepše žene na svijetu - hvali se Vuco koji janjetinu na Karibima još nije pronašao. Trenutno preuređuje stan, koji se nalazi na 13. katu do kojeg kako kaže i pjesma ‘Nije lako‘ nositi namještaj.

- Super mi je ovdje, nitko me ne zna, šetam opušteno... Možda čak snimim neke kadrove za video spot tu na Karibima, jer pjesma govori o čovjeku koji je imao dva života... Ja uistinu živim dva života: jedan opušteni i mirni, onako po starinski ovdje u Južnoj Americi, kakav su živjeli naši ljudi prije 30-ak godina u Dalmaciji; i drugi rastrgani, nervozni i stresni u Europi, u Hrvatskoj, otkriva Vuco.

image

Siniša Vuco

Privatni album

U Hrvatsku, otkrio je, u budućnosti planira dolaziti samo turistički i to najviše radi unučice.

- U jedanaestom mjesecu idem na Aljasku na nekoliko tjedana. Zatim ću doći odraditi svoj zadnji, veliki oproštajni koncert u Hrvatskoj, u zagrebačkoj Areni na Happy FEST-u, koji se održava 20.12. Izvest ću svoje najveće hitove - Rajske kočije, Crna ženo, Tražena si roba u gradu, Sanja, Nedjelja, Molim te, vrati se; Nek sam pijan, Siromasi, Podigla me iz pepela... ali Arena će se naravno zatresti i s novom pjesmom - ‘Nije lako‘, otkriva.

Osim Vuce, za spektakulranu zabavu na Happy FEST-u pobrinut će se još domaćih izvođača - Minea, Ivana Banfić, Ella, grupa Vigor i Miroslav Škoro.

Nakon spektakla u zagrebačkoj Areni Vuco se vraća u svoj novi dom – Južnu Ameriku.

- Vjerojatno ću živjeti na relaciji Venezuela - Aljaska. U Hrvatskoj više neću nastupati! Hvala mojoj publici svih generacija na nevjerojatnoj podršci u ovih 30-ak godina! Mnoštvo zlatnih ploča koje sam dobio za tiraž, za prodaju mojih albuma, zahvaljujem upravo publici koja ih je kupovala, najveće hvala svima vama koji ste pohodili oko 2000 mojih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu. Oprostit ćemo se snažno, sa stilom, beskompromisno…baš kako sam i djelovao na glazbenoj sceni svih tih godina… Živili, slušajte me na Happy FM -u i ne zaboravite moj životni moto, najdraži stih koji sam napisao i u koji stane cijeli moj život - VOLIM PITI I LJUBITI!, zaključuje pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:06