NOVA SREBRNA KRILA

Vlado Kalember vratio se nakon dugih 12 godina i poručuje: ‘Opasno je ljubit‘ ženu‘

Novo izdanje ‘Opasno je ljubit ženu‘ dolazi 12 godina nakon posljednjeg objavljenog albuma Vlade Kalembera i Srebrnih krila

Vlado Kalember

 Leonora Bedić/

Nakon dugog iščekivanja, Vlado Kalember, jedan od najpoznatijih hrvatskih vokala i najveći šarmer u regiji, sa svojim bendom Srebrna krila objavljuje novo studijsko izdanje "Opasno je ljubit ženu".

Nakon dugih 12 godina i prethodnog albuma "2012", novi studijski materijal dolazi uz najavni istoimeni singl i prateći video spot. Riječ je o snažnoj pjesmi koja tematizira ljubavne veze i sve izazove koje one donose. Nadahnuta stvarnim iskustvima i stečenim spoznajama od samih pripadnica nježnijeg spola, pjesma nosi važnu poruku o ljubavi, poštovanju i borbi za svoju sreću.

Srebrna krila bila su jedna od najrespektabilnijih grupa na ovim prostorima s Vladom Kalemberom, a novim se albumom nadaju da će, uz sve dosadašnje vjerne fanove, steći i neke nove buduće ljubitelje domaćeg pop rocka kojima će se svidjeti Kalemberov prepoznatljiv glas i emotivni tekstovi pjesama.

Novi album "Opasno je ljubit ženu" objavljen je u digitalnom obliku te donosi četiri dosad neobjavljene pjesme - "Ljubav je gdje si ti", "Ne mogu da te ne volim", "Rođendan" te najavni istoimeni singl. Također, na jednom mjestu album okuplja već provjerene hit singlove - "Je li ti žao zbog nas", "Kopija", "To sam ja", "Ljubav ima tvoje oči", "Slušaj" te svevremenski hit "Ana" u novom aranžmanu koji je doživio zapaženu transformaciju u duetu Vlade Kalembera i Darka Capa te glazbenoj suradnji s našom najpoznatijom violončelisticom Anom Rucner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:38