BARBARA KOLAR

Više nije tajna: Otkriveno gdje će raditi omiljena voditeljica nakon odlaska s Antene Zagreb

‘U životu nisam radila u officeu, a sad moram biti i šefica‘, našalila se Barbara
Barbara Kolar
 Foto: press

Jedna od omiljenih voditeljica, Barbara Kolar od ponedjeljka će biti za mikrofonom Gold FM-a.

Radijska i televizijska zvijezda novo je pojačanje jedinstvenog radija poznatog po legendarnim hitovima. Kao obožavateljica svevremenskih pjesama koje ne blijede, Barbara i Gold pravi su perfect match, priopćeno je s Gold FM-a. U savršenom spoju slušatelji će moći uživati svakog radnog dana od 9 do 13 sati, u showu Gold Office.

image
Barbara Kolar
Foto: press

'U životu nisam radila u officeu, a sad moram biti i šefica', našalila se Barbara jutros prilikom predstavljanja na Goldu.

'Moram priznati da imam tremu uoči ponedjeljka, ali jako se veselim, posebno jer Gold svira glazbu koju obožavam, od Davida Bowieja, Leonarda Cohena, Georgea Michaela, Robbieja Williamsa, Pink Floyda, Queena pa nadalje!'

image
Barbara Kolar
Foto: press

Slušatelji su već zasuli redakciju Golda porukama oduševljenja.

'Kad sam čula da dolazi Barbara bila sam presretna, baš se radujem', 'U ponedjeljak smo zajedno!', 'Bit će veselja, humora i još puno dobrih nota!, pišu slušatelji, a jedna slušateljica prisjetila se i susreta s Barbarom: 'Ne sumnjam da će izbor glazbe biti odličan. Njezin glazbeni ukus dobro mi je poznat još od koncerta Robbieja Williamsa, u Pragu 2003. kada smo zajedno uživale u zlatnom dobu njegove karijere.'

image
Barbara Kolar
Foto: press

Voditeljsku palicu Barbara će svakoga jutra preuzimati od Filipa Riđičkog, DJ-a Gold Morninga, a predavat će je poslijepodne Miranu Bistričiću. Nakon kraja radnog dana, u 17 sati mikrofon preuzimaju Kruno Belko i Mia Elliot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:49