OVO ĆE BITI HIT

Vigorova ‘Naša noć‘ razbuktava ljetne strasti: ‘Nije vrijeme za žalopojke o nesretnim ljubavima‘

Kao bend imamo obvezu našoj vjernoj publici svako ljeto predstaviti novu pjesmu za ples i urnebes, kaže pjevač Mario Roth
Vigor
 PROMO

Ako ste među sretnicima koji će ovo ljeto na ludi morski provod ili možda u potragu za boljom polovicom, upravo ste otkrili moćno oružje koje pred sobom ruši mnoge barijere. Dugoočekivana nova pjesma i spot "Naša noć" popularne grupe Vigor donosi sjajne vibracije i garantira ludu zabavu.

Po mnogima najbolji domaći zabavljači opet su "uboli" novi hit koji će razbuktati ljetne strasti koje se, kao i mnoga lijepa sjećanja, lude zabave te uspomene, pamte cijeli život. Uz ovakve hitove koji ulaze u uho na prvo slušanje mnogi će se zaljubiti i ljubiti; a po svemu sudeći Vigor će opet obilježiti ljeto i ove 2020. godine.

- Jedina obveza koju kao bend imamo isključivo je obveza prema našoj vjernoj publici koja je od nas navikla svako ljeto dobiti novu pjesmu za ples i urnebes. I mi poštujemo tu našu međusobnu tradiciju. Sve što radimo postigli smo sami, borimo se kako znamo i umijemo, a jedino mjerilo je uzvraćena ljubav publike. Sve ostalo su trikovi koji ti dugoročno ništa dobro ne mogu donijeti - kaže pjevač Mario Roth čija su neposredna karizma kao i neiscrpna energija na pozornici bendu priskrbili današnju slavu i laskavu titulu izvođača koji puni sve prostore, od klubova i šatora pa do velikih dvorana. I to u cijeloj regiji.

- Teška vremena su došla i danas drugačije gledamo na mnoge stvari nego prije nekoliko mjeseci. Zato smo i izuzetno zadovoljni kako nam je sve prošlo u redu s obzirom na aktualnu situaciju na tržištu. Uvijek se vodimo mislima kako je naš posao prenijeti pozitivnu energiju, zabaviti ljude i to nas čini sretnima. Mi nismo tu da kukamo, koliko nam god bilo teško, nego da oraspoložimo i zabavimo ljude kojima je teško.

image
Mario Roth
PROMO

Mi se brinemo za publiku, a ako su ljudi zadovoljni, i nama će biti dobro. To je naš ustrajni cilj, poštovanje prema publici od koje živimo. Nije sad vrijeme za neke žalopojke o nesretnim i izgubljenim ljubavima, nego da u zajedništvu što prije prebrodimo krizu koja nas je zadesila. A ako grupa Vigor svojim pjesmama može pomoći ljudima da bar malo zaborave na probleme i zabave se, ako izmamimo ljudima osmijeh i vedrinu, nitko sretniji od nas - podijelio je svoja razmišljanja popularni pjevač.

Snimajući spot u njihovu omiljenom baru u Umagu, željeli su, kaže, pokazati da ne odustaju od stava da pozitiva i dobre vibracije liječe um i tijelo.

- Život je prekratak, šaljemo svima veliku ljubav, samo pozitivu i očekujemo vas na nekoj od energičnih i veselih ljetnih zabava - zaključuje Mario Roth.

image
PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:05