ZEZANCIJA U DAN DE

VIDEO: MAJA ŠUPUT NA ULICI LJUDE ISPITIVALA ŠTO MISLE O - MAJI ŠUPUT! Pogledajte urnebesne reakcije slučajnih prolaznika pri susretu s pjevačicom

 
 Dan De / YOUTUBE

Hrvatska pjevačica Maja Šuput (40) gostovala je u petoj epizode druge sezone serijala Dan De te provela malu anketu na ulicama Zagreba u sklopu koje je prolaznike pitala što misle o Maji Šuput.

"Vrlo nezahvalna je to uloga. (Voditelj Dana De Daniel Delale) zamolio me da radim budalu od sebe i ljude pitam znaju li tko je Maja Šuput i što misle o njoj", rekla je pjevačica u videu. "Ja mogu tupit' sto godina da je meni to jako neugodno, kad mi (Daniel Delale) kaže, 'kak' ti može biti neugodno nakon svih tih gluposti koje si napravila u karijeri. Idemo vidjeti što će narod reći o meni, a da pojma nemaju da sam to zapravo ja."

Prvi na redu za dati mišljenje o Maji Šuput bio je student iz Slatine, no ne možemo garantirati da je prepoznao da ga je baš Šuput intervjuirala. "Ne mislim baš nešto, poznata pjevačica hrvatska, ne slušam je prečesto, simpatična je i vesela", rekao je i produžio svojim putem.

"Volim je, volim njezin način ponašanja, pjevanja, možete me očekivati na njezinom koncertu", rekla je mlada djevojka iz Kutine, druga sudionica ankete.

Potom su na red došla tri studenta koji su žurili na sat tjelesnog. "Ja ne znam tko je to", rekao je jedan od njih. "Zanimljiva žena", dodao je drugi. "Ja mislim da je dobra osoba", zaključio je treći, jasno dajući do znanja da je prepoznao pjevačicu. "Ti i dalje ne znaš tko je to?", pitala je Šuput drugog. "Dobro razmisli", dobacio mu je treći. "Jeste to vi?", napokon je pitao drugi. "Kako sam to ja, ako ne znaš tko je Maja Šuput?", pitala ga je. "Logika", odgovorio je drugi i dečki su potom otišli.

"Maja Šuput je OK, sve super. Sviđa mi se kao osoba", rekao je jedan muškarac, no priznao je da je malo odsutan jer ga more neka pitanja.

Josip iz Zagreba prošao je pak cijeli dijapazon emocija dok je pričao s pjevačicom. "Nisam se puno njome zamarao", započeo je. "U redu cura, i to je to. Da", nastavio je. "To ste vi. Zgodna cura. Svaki muškarac bi je poželio. Družio se s njom i još možda malo više od toga", dodao je. "A jeste li vi u braku?", pitala ga je Šuput. "Nisam, ali imam djevojku", odgovorio je. "Znate kako je, žene će biti ljubomorne kad ovo čuju, da biste se vi malo družili malo više...", rekla mu je pjevačica. "Zašto? Ne, pa, svaka zgodna žena je OK. I treba reći da je zgodna žena i da... i to je to", odgovorio je Josip. "Moj će se muž složit' s vama", dodala je pjevačica nakon čega su se ona i sugovornik Josip pozdravili.

Šuput je potom poželjela doznati što o njoj misle dvije gospođe iz Zagreba, no one su je odmah prepoznale. "Divna je", rekla je jedna, a druga je pjevačici rekla da ju Bog blagoslivlja.

Pjevačica se na kraju pokušala našaliti s Nigerijcem pa ga je pitala gdje se nalazi Ulica Majo Šuput, no on ju je iznenadio svojim poznavanjem domaćeg šoubiznisa. "U Hrvatskoj živim već sedam godina. Ne znam gdje je ta ulica, ali znam tko je Maja Šuput. Seksi pjevačica, posvuda te ima. Pratim te na Instagramu.

Svi znaju tko si, čak i mladi ljudi. Imaš puno obožavatelja. Ja sam jedan od njih", rekao je Nigerijac i pozdravio pjevačicu te otišao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:17