'TKO JOŠKA NE BI VOLIO'

'VELIKA MI JE ŽELJA DA ME TATA OTPRATI DO OLTARA' Djevojka Joška Lokasa progovorila o planovima za budućnost

 Instagram
Jelena Katarina Kapa, djevojka voditelja Joška Lokasa, zajedno s kolegicom Ines Španjom snimila je kampanju za salon vjenčanica Nancy povodom gostovanja izraelskog brenda Julie Vino.

Nakon što je odjenula vjenčanicu, Jelena je za portal Scena.hr progovorila o godinu dana ljubavi s Joškom.

- Smatram da se vjenčanjem između nas neće ništa znatno promijeniti, osim mog prezimena. Volimo se i jedno drugom smo najveća podrška, pa želim da se tako i nastavi. Živimo, volimo se, uživamo i čuvamo našu zajednicu. On je moj, ja njegova i to divno funkcionira - kaže Jelena.

A ako i dođe do vjenčanja, voljela bi da bude ljetno i romantično uz najdraže prijatelje, a velika želja joj je da je tat doprati do oltara.

- Vjerujem da će taj put biti pun ljubavi i suza radosnica. Za mene je brak poseban, sveti korak u vezi. Ne bježim od njega, niti ga forsiram, vjerujem da će se dogoditi kad – tad i neizmjerno mu se radujem. Raduje me prilika da pred Bogom i svojim najbližima uzdignem ljubav - kaže.

Sigurna je i da će tijekom svog vjenčanja promijeniti nekoliko vjenčanica jer bi joj preteška odluka bila da se mora odlučiti samo na jednu. Njezina obitelj Joška je upoznala i svi ga vole.

- Vide da je divan prema meni. Čuva me kao kap vode na dlanu pa tko ga ne bi volio - zaključila je Jelena.

Joško iza sebe ima dva brak. S prvom suprugom Ivanom ima troje djece, a s glumicom Natašom Janjić u braku je bio godinu i pol dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:41