KAKAV PEH!

Velika drama Ivane Knoll: ‘Ostala sam bez svega, nemam što ni odjenuti!‘

Zvijezda društvenih mreža i nogometnih stadiona nastojala je biti optimistična nakon što je ostala bez jednog kofera, izvještava britanski The Sun

Ivana Knoll

 Timmie/Goff Photos/Profimedia/Timmie/goff Photos/profimedia

Ivana Knoll otkrila je da je opljačkana nakon što je stigla u Pariz i da joj je malo toga ostalo nakon što su joj ukrali haljine. Zvijezda nogometnih stadiona i društvenih mreža, koju prati čak 3,5 milijuna ljudi samo na Instagramu, koja je postala poznata izvan granica Hrvatske na prošlogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu, nastojala je biti optimistična nakon što je ostala bez jednog kofera, izvještava britanski tabloid The Sun.

Naime, nedugo nakon dolaska u London, Ivana je otputovala u još jedan slavni europski grad. No obožavateljima je na Instagramu obznanila da je ponovno postala žrtvom krađe u glavnom gradu Francuske. Influencerica je uslikala svoj jedini preostali kofer i svojim pratiteljima javila što se dogodilo s onim drugim.

"Tek stigla, a već su mi ukrali manji kofer. Uvijek dobrodošla lopovima u Parizu", napisala je 30-godišnja Knoll Doll. Zatim je snimila video kako bi zabrinutim obožavateljima dala još koji detalj.

"Pozdrav iz Pariza. Samo da vam javim, dobro sam. Upravo su me opljačkali kao i obično u Parizu. Kad sam zadnji put stigla, uzeli su mi torbu i novčanik, a sad su mi ukrali kofer. Uzeli su mi sve haljine, ne znam što ću večeras odjenuti. Ali neka im bude", požalila se evidentno ljuta, da bi potom namignula u kameru i isplazila jezik pokušavajući ostati dobre volje.

Ivana je, piše The Sun, provela veći dio godine putujući svijetom otkako se vratila s SP-a u Katru gdje je s tribina bodrila nogometnu reprezentaciju Hrvatske. U posljednje vrijeme viđena je kako tulumari s boksačkom legendom Floydom Mayweatherom, a bila je i na novogodišnjem druženju s holivudskim glumcem Jamiejem Foxxom. Proslavila se u Katru, ističe The Sun, gdje je postala poznata kao "najzgodnija navijačica Svjetskog prvenstva".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:37