PRIZNANJE

Velika čast za najgledaniji domaći kanal: Nova TV ugostit će ocjenjivanje jedne kategorije prestižne nagrade Emmy

‘Sudjelovati u procesu odabira nagrade Emmy potvrda je da su naše vrijednosti i uloga međunarodno priznati‘, ističe Mavrić

Nova TV/Emmy

Međunarodna akademija za televizijsku umjetnost i znanost (International Academy of Television Arts & Sciences) izabrala je United Mediju, medijski ogranak United Grupe i vodeći multi-pay telekomunikacijski i medijski pružatelj usluga u jugoistočnoj Europi, da bude dio selekcijskog procesa za Međunarodnu nagradu Emmy (International Emmy Awards).

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy ima dugačku proceduru s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na raznim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni u rujnu, a pobjednici će biti otkriveni na 50. ceremoniji dodjele ove prestižne nagrade 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji Nova TV, kao dio United Medije, u Dubrovniku će 14. rujna ugostiti polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

image

Brad Pitt i Jennifer Aniston

Hector Mata/Afp/Profimedia

Komentirajući ovaj prestižni poziv, glavna izvršna direktorica United Medije Aleksandra Subotić izjavila je: "Sudjelovanje naše tvrtke u procesu odabira kandidata za Međunarodnu nagradu Emmy je veliko priznanje naše stručnosti u tom području te još jednom potvrđuje našu vodeću poziciju na medijskom tržištu jugoistočne Europe. Kreativna izvrsnost, visoki produkcijski standardi i stalna ulaganja u vrhunske televizijske sadržaje njeguju se na svim našim tržištima".

Dražen Mavrić, predsjednik uprave Nove TV, najgledanijeg hrvatskog kanala, rekao je: "Biti lider u dinamičnoj industriji koja se neprestano i brzo mijenja velika je odgovornost. Sudjelovati u procesu odabira Međunarodne nagrade Emmy potvrda je da su naše vrijednosti i uloga međunarodno priznati".

Victoriya Boklag, glavna izvršna direktorica i potpredsjednica marketinga i medija United Grupe te članica Akademije televizijske umjetnosti i znanosti, dodala je: "Počašćeni smo pozivom Međunarodne akademije za televizijsku umjetnost i znanost da United Media igra važnu ulogu u ovom prestižnom natjecanju. Oduševljeni smo što smo domaćini vrhunskim svjetskim i regionalnim profesionalcima i što će se jedinstvena kombinacija talenta i stručnosti okupiti u prekrasnom Dubrovniku".

United Media je produkcijski lider na regionalnoj razini, a uživa značajnu ulogu i na globalnoj razini kroz isporuku više od 40.000 sati originalnog sadržaja preko 50 televizijskih kanala te tako dopire do tržišta od više od 40 milijuna ljudi svake godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:09