U SPOMEN NA LEGENDU

‘Valjak i prijatelji: Našem Akiju‘: Najavljeni koncert u Areni Zagreb održat će se 26. ožujka

Preostali koncertni datumi najavljene turneje se, nažalost, otkazuju, a svima koji su kupili ulaznice bit će omogućen povrat novca

Parni valjak

 Goran Sebelic/CROPIX

Glazbom su nam obilježili živote, a glazbom će se oprostiti i od svog prijatelja i prerano preminulog frontmena Akija Rahimovskog.

Članovi benda Parni valjak s publikom dijele vijest kako će stati na pozornicu i velikim koncertom naslovljenim “Valjak i prijatelji: Našem Akiju” u Areni Zagreb, 26. ožujka 2022., kroz note i stihove slaviti čovjeka kojemu je glazba bila život i koji je ono svoje najbolje pružao upravo nastupima uživo. Uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom, odat će počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: U čast Akiju” u zagrebačkoj Areni dostupne su na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na Eventim.hr. Ranije kupljene ulaznice za koncert Parnog valjka 26. ožujka u Areni Zagreb vrijede i za ovaj koncert. Također, svi koji su već ranije kupili ulaznice za zagrebačku Arenu, a nisu u mogućnosti prisustvovati ovom koncertu, moći će ih vratiti.

Uz najavu koncerta u Areni Zagreb, iz benda potvrđuju i vijest kako se svi preostali koncerti najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” otkazuju, a organizatori poručuju kako će svima koji su kupili ulaznicu za otkazane koncertne datume biti omogućen povrat novca.

Akiju u spomen, Parni valjak i Croatia Records prošloga tjedna pokrenuli su i inicijativu u kojoj je više od 150 radiopostaja diljem regije emitiralo singl “Ponovo”, posljednje snimljenu Akijevu pjesmu, točno u vrijeme njegova ispraćaja na zagrebačkom Mirogoju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. prosinac 2023 10:40