SRETNE VIJESTI

Uoči utakmice sa Španjolskom Nikola Vlašić postao je otac: Supruga Ana rodila je sina Nou

Prije nešto više od mjesec dana Nikola i Ana vjenčali su se u tajnosti u crkvi Svetog Lovre u Splitu
Nikola Vlašić
 Ante Cizmic/Cropix

Nikola Vlašić, 23-godišnji nogometni reprezentativac iz Splita i brat naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić, nedavno je postao otac.

Kako 24 sata doznaje, supruga Ana rodila je njihovo prvo dijete, sina, kojem su nadjenuli ime Noa, dok se Nikola s reprezentacijom u Rovinju pripremao za utakmicu osmine finala Eura protiv Španjolske. Vijest su uspjeli zadržati u tajnosti.

image
Stu Forster

- Puno je lijepih emocija ovih dana u našoj obitelji - komentirali su iz obitelji Vlašić za 24 sata vijest o prinovi u obitelji nogometaša, kojega je u Kopenhagen došla pratiti i sestra Blanka.

Nikola i Ana koji su u vezi su već pet godina i žive u Moskvi, gdje Nikola igra za tamošnji CSKA. Prije nešto više od mjesec dana vjenčali su se u tajnosti u crkvi Svetog Lovre u Splitu.

image
Ante Cizmic/Cropix

Naime, nakon što je sredinom svibnja Nikolin CSKA kojeg vodi naš Ivica Olić završio sezonu na šestom mjestu, Nikola i plavokosa Ana vratili su se u Split, gdje su se vjenčali u krugu obitelji i najbližih prijatelja. U visokom stupnju trudnoće Ana je blistala u uskoj vjenčanici, vidi se to na fotografiji koja je nikla na Instagram profilu “Volim Hrvatsku” s 208.000 pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:59