PRIPREME ZA EUROSONG

Unatoč problemima s ozvučenjem, Mia Dimšić suvereno odradila probu: O njoj se raspisao najutjecajniji eurovizijski portal

Eurovizijski fanovi jako hvale i kreaciju što su je za Miu napravili Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz Elfs-a

Mia Dimšić

Mia Dimšić danas je po drugi put stala na eurovizijsku pozornicu PalaOlimpico Arene u Torinu. Baš kao i u nedjelju, i na ovoj drugoj 30-minutnoj probi, 'Guilty Pleasure' (unatoč problemima s ozvučenjem zbog kojih u pojedinim trenucima nije najbolje čula zvuk u slušalicama), izvela je suvereno, prenoseći emociju pjesme do eurovizijskih fanova i akreditiranih novinara koji pokuse natjecatelja prate uživo, odnosno putem Eurovision tv ili online press centra.

O našoj predstavnici - koja je i danas na pozornici zablistala u raskošnoj kreaciji boje fuksije, s crnim 'martama' na nogama i gitarom u rujci i svoju pjesmu tri puta otpjevala u kombinaciji engleskog i hrvatskog jezika - raspisali su se i ljudi s Wiwibloggsa, najutjecajnijeg eurovizijskog sajta, koji Miju nazivaju 'hrvatskom princezom' i kažu da 'Guilty Pleasure' priča zamršenu priču o prilično kontroverznoj temi.

image

Mia Dimšić

- Mia opisuje da je sretna sa svojim supružnikom, ali u snovima misli na drugog ljubavnika. S obzirom da je njena ljubavna situacija u pjesmi komplicirana, prikladno je da je sa sobom na binu dovela tri plesača koji pokretima sugeriraju ovu zamršenu emotivnu situaciju - piše Wiwibloggs o Miji i njenim plesačima Rebecci Krajnović, Romanu Vrančiću i Danonu Vrkiću.

Eurovizijski fanovi s te stranice jako hvale i kreaciju što su je za Miu napravili Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz Elfs-a.

image

Ivan Tandarić

- Njezina ružičasta haljina - zbog koje žudimo za lubenicom - svima se sviđa, što bojom što dizajnom i izgleda prekrasno na plavoj rasvjeti pozornice - kažu s Wiwibloggsa i čude se zbog čega je Mia na kladionicama tek na 27. mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:04