MASKED SINGER

Ufff, ovo je izgledalo bolno... Pogledajte kako je Torpedo iznenada pao s pozornice

Torpedo je u jednom trenutku iznenada iskliznuo iz ruku plesača pa završio na podu

Torpedo

U prvim dvjema zabavnim epizodama RTL-ova televizijskog spektakla ‘Masked Singer’ gledateljima se predstavilo 12 poznatih osoba iz javnog života maskiranih od glave do pete, čiji se identiteti vješto čuvaju od očiju javnosti.

image

Torpedo

Poznate face iz tjedan u tjedan marljivo uvježbavaju svoje koreografije u zagrebačkom Jadran filmu kako bi, uz brojne plesače i složene plesne pokrete, tijekom subotnje epizode gledateljima priuštili vrhunsku zabavu i nastup dostojan grandiozne pozornice.

Upravo jedan takav vatren i efektan nastup očekuje gledatelje u subotnjoj epizodi, u izvedbi moćnog Torpeda.

image

Torpedo

image

Pad Torpeda

A da se nezgode događaju i najvećim profesionalcima, svjedoči scena s ovotjedne generalne probe showa. Nakon što je s pozornice iznenada pala Majka Zemlja, završivši s natečenim nožnim zglobom i natučenim podlakticama i Torpedo je u jednom trenutku iznenada iskliznuo iz ruku plesača pa završio na podu.

image

Pad Torpeda

Iako je čitava scena izgledala vrlo bolno i svi su mu svi odmah priskočili u pomoć, no on se ipak pridigao i samouvjereno nastavio sa svojom probom.

‘’Torpedo je posrnuo u jednom trenutku dok su ga htjeli ispaliti, ali kao što vidite, brzo se oporavio i izronio još jači i sa još bolje učvršćenom bojevom glavom!’’ našalila se osoba skrivena ispod ove maske pa najavila kako gledatelje u subotu očekuje pravi pravcati show.

"Ovu masku sam odabrao zato što odgovara mom rokerskom senzibilitetu i tehničkoj struci. Volim rock glazbu, žestoke gitare i zato želim u emisiji pokazati kako treba izgledati pravi hrvatski pjevač na estradi’’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:22