ZAVRŠNICA SHOWA

U velikom finalu Plesa sa zvijezdama slavili Pedro Soltz i Valentina Walme, pogledajte sve nastupe

Filip se rasplakao prije posljednjeg nastupa u finalu, a i nakon njega je opet plakao. No, nije bio jedini koji je pustio suzu...

Pedro i Valentina

 Screenshot Nova TV

Ovogodišnje finale 'Plesa sa zvijezdama' proteklo je uz jake emocije, a mnogi natjecatelji, članovi žirija pa čak i publika su tijekom showa pustili suzu. Parovi Sandi i Helena te Pedro i Valentina za oba su večerašnja nastupa dobili 40 bodova i završili su u superfinalu, a publika je odlučila da su pobjednici Pedro Soltz i mentorica Valentina Walme.

Dirnuta Valentina je zahvalila svom partneru na svemu te su se nježno zagrlili.

Već u prvom krugu finala svi natjecatelji su pokazali zašto su došli do kraja showa. Sandi i Helena sa sambom te Pedro i Valentina sa paso doblom osvojili su najviših mogućih 40 bodova, a Jelena i Marko te Filip i Paula 39 bodova.

U drugom krugu Sandi i Pedro opet su oduševili i osvojili maksimum bodova, dok je Jelena dobila 39, a Filip 38 bodova.

Filip se rasplakao prije posljednjeg nastupa u finalu, a i nakon njega je opet plakao. Rasplakao je i članicu žirija Larisu, a i polubrata Luku Vidovića, mamu Gordanu te zaručnicu Natašu u publici.

No, nije bio jedini koji je plakao jer se kasnije rasplakala većina finalista.

- Toliko se plače, dobro da je zadnja emisija, inače bi dala otkaz - rekla je Maja.

Show su otvorili Filip i Paula, koju je bodrio novopečeni suprug Filip Tonković za kojeg se udala prije dva dana. Iako je dan prije završila u bolnici jer su je ukliještila leđa, Jelena ničime nije odavala da nije u top formi.

- Jelena, čujem da je bilo poteškoća sa živcima... Moram priznati da se ništa nije primijetilo, bravo - komentirao je Ciboci.

- Od početka showa si pokazala žensku stranu. Možeš biti koketna i snažna - rekla joj je Larisa.

Pedro i Valentina dobili su ovacije publike.

- Svi smo se digli. Ala ste potaracali ovaj plesni pod. Najviše mi se sviđa vaša predanost. Idemo po pobjedu - rekla je Larisa.

Franka je nakon nastupa Sandija i Helenu nazvali tempiranim bombama.

- Ima li nešto u čemu nisi dobar? - upitala je Franka.

- U kućanskim poslovima, ali volim usisavati i stavljati suđe u perilicu - rekao je Sandi, kojeg je Igor nazvao sunčekom.

I članovi žirija su zaplesali ovoga puta, a posebno za ovu priliku Ciboci je ušao u plesačke cipele nakon sedam godina.

Vedran Ćorluka bodrio je iz publike svoju suprugu Franku, koja je nedavno otkrila da čekaju drugo dijete i vatreno je zaplesala u bijeloj haljini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:23