SRETNA VIJEST

U obitelj Šulić stiže četvrta beba. Violončelist se pohvalio: ‘Ponovno rastemo!‘

Luki i Tamari čestitaju ne samo njegovi glazbeni, nego i sportski fanovi koji prate njegova natjecanja u grapplingu

Luka Šulić i Stjepan Hauser

 Zeljko Puhovski/Cropix

Obitelj Luke Šulića, bivšeg člana 2Cellosa opet će narasti. Luka i njegova supruga Tamara, na društvenim su mrežama podijelili radosnu vijest da će po četvrti put postati roditelji. U videu, objavljenom na Lukinom profilu na Instagramu, snimljenom na obiteljskom odmoru na nekoj egzotičnoj destinaciji, u nekim kadrovima glazbenik dodiruje suprugin trbuh.

- Ponovno rastemo - napisao je u objavi, a brojni njegovi pratitelji čestitali su njemu, supruzi i djeci, na raznim jezicima. Mnogi su od njih poželjeli da se s novom bebom u obitelji, ponovno spoje 2Cellos i on i Stjepan Hauser zasviraju zajedno.

Luka i Tamara u vezi su od 2015. godine, a braku od 2017. godine - sina Vala dobili su 2018., a zatim i kćer Hanu godinu dana kasnije, pa zatim 2021. i sina Lea.

Violončelist je, inače, krajem ožujka objavio kako je snimio "posljednje note" za svoj novi album koji njegovi fanovi ne mogu dočekati. Osim glazbenih fanova, glazbenik ima i sve više pratitelja koji su ljubitelji njegovih sportskih vještina - Šulić se, naime, bavi grapplingom, sve popularnijom hrvačko-borilačkom vještini koja objedinjuje sve borilačke sportove bez udaraca - dakle hrvanje, jiu-jitsu, judo - i u kojoj se koriste razne tehnike. Nedavno se pohvalio i osvojenim drugim mjestom na turniru u Beču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:57