DAN U PRIRODI

Trudna Hana Huljić s prijateljicama na ranču: ‘Hranile smo kokoši i koze, a jedno ipak nismo stigli‘

Hana nema trudničkih prohtjeca, prelijepa je kao i uvijek, trudnica za poželjeti, govori Domenica koja je s njom bila u Lovreću

Hana Huljić

 Duje Klaric/Cropix

- Bio je to dan iz snova i to iz nekoliko razloga. Prvo, u ponedjeljak sam nakon duga četiri mjeseca ponovo došla u Dalmaciju i otišla na splitsku rivu da vidim da se nije što promijenilo. Onda sam s mojom prijateljicom Hanom Huljić krenula put Lovreća, gdje su nas čekale naše prije Julijana i Anita, a sve četiri zajedno cijeli smo ponedjeljak provele na ranču u Lovreću. Hranile smo koze, kokošima, mačkom, konjima koji su nam jeli iz ruku... Ma baš smo uživale - kaže Domenica Žuvela koja je u prirodi s prijateljicama proslavila Julijaninu djevojačku 'večer' pod simpatičnim motom koji je glasio 'Napokon skupa'.

- Hana, Julijana, Antea i ja dugogodišnje smo prijateljice, a kako se dugo nismo vidjele cijelo popodne bilo nam je premalo da pretresemo sve teme. No, nadoknadit ćemo to ovih dana, jer do daljnjeg ostajem u Splitu - govori Domenica, koja je jedva čekala da zagrli svoju prijateljicu Hanu, koja će za potkraj srpnja po prvi put postati mama male djevojčice.

- Petar i Hana jedva čekaju da postanu roditelji, a ni mi, njihovi prijatelji, ne možemo dočekati taj trenutak. Hana je inače prekrasna uvijek, pa je prekrasna i sada, dok je u drugom stanju. Svi joj kažemo kako je trudnica za poželjeti. Nema nikakvih trudničkih prohtjeva, ona je kao i uvijek blaga, krasna i nasmijana - hvali prijateljicu pjevačica koja će na rodnu Korčulu doći potkraj lipnja.

- Veseli me što ću 24. lipnja održati koncert u rodnoj Vela Luci, na kojem će u publici biti moji roditelji, prijatelji iz djetinjstva, te moje Hana, Julijana i Antea. Gušt mi je pjevati za njih, a nakon toga za mene kreće najljepše doba godine, ljeto, koje ću provesti odmarajući se i pjevajući na koncertima - kaže Domenica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:27