BROJNE NOVOSTI

Tri mjeseca nakon poroda, Iva Šulentić vraća se na TV ekrane u novom projektu

Što se tiče članova žirija popularnog showa ‘The Voice‘, tu ima velikih promjena

Iva Šulentić

 /Privatni Album

U ponedjeljak na Prvom programu Hrvatske televizije počinje nova, sedma sezona "Kod nas doma", emisije uz koju se popodne možete opustiti i zabaviti, naučiti nešto novo, a priče motiviraju da napravite pozitivne promjene u svome životu, angažirate se u svojoj zajednici... I ove sezone voditelji su Barbara Kolar i njezina kolegica Iva Šulentić koja je prije tri mjeseca postala mama maloj djevojčici.

Iva će uskoro biti na malim ekranima i u showu "The Voice". Od 11. studenog kreće nova sezona popularnog natjecateljsko-pjevačkog showa ‘The Voice‘, Premda se nagađalo da će show zbog njezine trudnoće promijeniti i voditeljsku postavu to se nije dogoditi te voditelji i tako dalje ostaju Iva i Ivan Vukušić, prenosi Slobodna Dalmacija.

Što se tiče članova žirija, tu ima velikih promjena. Iako se šuškalo kako će Zorica Kondža biti dio nove postave žirija, splitska pjevačica ipak je ispala iz kombinacije, jer je produkcija odlučila u crvenim foteljama zadržati Vannu i Davora Gopca.

Iz igre je ispao i frontman grupe Vatra Ivan Dečak kojeg smo dosad gledali u sve tri sezone, a kako je Massimo, nažalost preminuo, na HRT-u su morali naći dvije zamjene.

Slobodna Dalmacija je doznala da je izbor pao na Matiju Cveka i Damira Urbana s kojima su pregovarali. Njima će to biti prvo mentorstvo u nekom reality showu, a svakako će biti zanimljivo u toj ulozi gledati Urbana.

U prve dvije sezone ‘Voicea‘ članovi žirija bili su Tony Cetinski, Jacques Houdek, Ivan Dečak i Indira Levak, dok je u zadnjoj sezoni od te postave ostao samo Ivan Dečak. Njemu su se pridružili Vanna, Davor Gobac i Massimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:54