ZAKLADA ANA RUKAVINA

Tradicionalni božićni koncert ‘Želim život‘ ujedinio Hrvatsku: Prikupljeno više od 600 tisuća kuna!

Glavni cilj ove akcije je osigurati sredstva za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica

Prljavo kazalište, Gibonni i Miroslav Škoro

 Cropix

Zaklada Ana Rukavina i ovog je prosinca organizirala hvalevrijednu akciju "Želim život" i koncert koji se prenosio putem Nove TV, a na kojem su nastupili Zlatan Stipišić Gibonni, Prljavo kazalište i Miroslav Škoro. Za vrijeme koncerta prikupljeno je 644.325 kuna, a telefonske linije otvorene su do kraja prosinca, pa građani mogu donirati tijekom cijelog prosinca pozivom na broj 0609000.

Glavni cilj ove akcije je osigurati sredstva za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te usavršavanje mladih liječnika i medicinskih sestara kao i financiranje projekata kojima je svrha istraživanje novih mogućnosti liječenja malignih bolesti.

- Ove godine obilježavamo 16 godina otkako je Ana ujedinila cijelu Hrvatsku svojim nikada pokorenim žarom za životom ali i za životima sviju koji su patili poput nje. Svaka donacija, ma koliko mala bila, puno nam znači jer na taj način ispunjavamo njezinu plemenitu misiju - poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:42