DVOSTRUKO SLAVLJE

Tony Cetinski najavio veliki slavljenički koncert, a ulaznica ‘planule‘ brzinom munje: Skoro pa ih više i nema!

Koncert će se održati 31. svibnja na pjevačev 55. rođendan kojim će proslaviti 35 godina karijere

Tony Cetinski

 Dejan Lopicic/

Za Tonyja Cetinskog 2024. godina počela je iznimno dinamično, naime uz duet za pjesmu "Sve ili ništa" s glazbenikom Adijem Šoše, pjevač je nedavno najavio i veliki slavljenički koncert u Areni Zagreb i to na njegov 55. rođendan. Osim rođendana, 31. svibnja slavit će se i 35 godina njegove glazbene karijere.

Glazbenika je vjerna publika nagradila odličnim odazivom jer karata za veliki koncert u zagrebačkoj Areni skoro pa više i nema. U svega nekoliko dana, stvorio se veliki interes za koncertima diljem Hrvatske i regije.

image

Tony Cetinski

Matea Smolčić Senčar/

U prvih sat vremena od objave, sustav za prodaju karata blokirao je zbog preopterećenosti i velike navale. Kako je interes publike zaista velik, tako Cetinski svojoj publici prepušta čak i odabir naziva koncerta koji nas očekuje u zagrebačkoj Areni.

Komentari obožavatelja daju naslutiti da se neće raditi samo o jednom slavljeničkom koncertu, već da će to biti slavljenička turneja. Cetinskog je publika zaista nagradila, kako odazivom, tako i sjajnim komentarima i nadom da će se pjevač pojaviti baš u njihovom gradu. Ulaznice za zagrebački koncert 31. svibnja s početkom u 20 sati moguće je potražiti u sustavu Eventim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:37