‘U SVOM FILMU‘

Tončica Čeljuska za Jutarnji o svojoj emisiji: ‘Nije riječ o ukidanju. Televizija se mijenja, sve se mijenja‘

Zašto iz nečeg dobrog ne probati napraviti nešto još bolje - pita se Tončica Čeljuska

Tončica Čeljuska

 Darko Tomas/Cropix

Veselim se novim izazovima - kaže Tončica Čeljuska, koja se našla pod medijskim povećalom nakon napisa kako se ukida emisija ‘U svom filmu‘ što ju je ona na HRT-u vodila i uređivala šest sezona.

- Nije riječ o ukidanju nego o stanci u emitiranju, neophodnoj da se napravi redizajn emisije koja će se na televizijski ekran vratiti 2024. godine u novom ruhu - govori Tončica koja je svojim šefovima već predložila novi redizajn emisije.

- Ne bih još otkrivala detalje, još uvijek brusimo koncept. Ali, televizija se mijenja, sve se mijenja, pa smatram da se trebaju mijenjati i emisije, koliko god one bile dobro prihvaćene. Zašto iz nečeg dobrog ne probati napraviti nešto još bolje - pita Tončica koja bi od sljedeće godine, kako neslužbeno doznajemo, sa svojim talk showom koji će zadržati ime ‘U svom filmu‘, još dublje trebala ulaziti u ‘filmove‘ svojih sugovornika.

image

Tončica Čeljuska

Darko Tomas/Cropix

Slijedom toga, ideja je da Tončica odlazi u goste svojim sugovornicima, da emisije snima kod njih doma ili u njihovom radnom prostoru, što će, kaže nam naš izvor s HRT-a, nesumnjivo doprinijeti zanimljivosti ovog formata koji se, potvrđuju nam to i s HRT-a, ne gasi.

- Ne radi se o ukidanju emisije ‘U svom filmu‘, već o njezinom redizajnu. Budući da želimo drugačije produkcijski postaviti emisiju, valja je temeljito pripremiti, za što su pripreme već u tijeku. Početak emitiranja očekuje se iduće godine - kažu nam iz HRT-ovih Komunikacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:15