ISPUNILA JOJ SE ŽELJA

Tončica Čeljuska upoznala svog uzora iz mladosti, prepoznajete li o kome se radi? ‘Ostvarila sam dječji san‘

HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska upoznala je svog idola iz mladosti

Tončica Čeljuska upoznala poznatu glumicu

 Instagram/Tončica Čeljuska/

"Ima tako nekih trenutaka kada ti se ostvaruju želje...", napisala je na svom Instagramu HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska i otkrila da je upoznala svog idola iz mladosti, Svetlanu Bojković.

"Ovoj ženi sam se kao tinejdžerica divila i gledala je kao maestralno igra Emiliju Popadić u ‘Boljem životu‘, jednoj od serija koja je obilježila moje odrastanje. Sada kad mi je život omogućio da je upoznam - mogu slobodno reći da sam ostvarila jedan od svojih dječačkih snova. I da, divno je kad te tvoji ‘uzori‘ ne iznevjere, jer su i bolji nego si zamišljao. Zahvalna sam što me je ponovno oduševila i probudila djevojčicu u meni. Večeras u 20:15 na HRT1 U SVOM FILMU - SVETLANA BOJKOVIĆ", napisala je Čeljuska, a odmah su uslijedili oduševljeni komentari na objavu.

"‘U maminim sinovima‘ genijalna isto", "Divna žena i glumica", "Divna žena - sjajna glumica", glasili su samo neki od oduševljenih komentara.

Podsjetimo, Svetlana Bojković svoju je iznimnu karijeru započela daleke 1967. godine zaigravši u filmu “Jednog dana, moj Jamele”, a desetljeće kasnije utjelovila je lik Mike u socijalnoj drami “Pas koji je voleo vozove”. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina postala je TV zvijezda zahvaljujući ulogama u nevjerojatno popularnim serijama “Bolji život”, “Srećni ljudi” i “Porodično blago” koje je sve potpisao Siniša Pavić. Osvojila je i brojne nagrade za svoj glumački rad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:54