PONOSNI DJED

Tonči Huljić jedva čeka dobiti unuku: Otkrio je i u kakvom je odnosu s Danijelom Martinović

Najavio je da za unuku priprema kuću na Krku, a otkrio je i da Hana trudnoću jako dobro podnosi

Tonči Huljić

 Saša Burić/Cropix

Glazbenik Tonči Huljić uskoro će postati djed djevojčice koju njegova kći Hana čeka sa svojim suprugom Petrom Grašom, o čemu je progovorio za srpski Kurir.

"Veselim se što ću biti djed, ali istovremeno imam i tremu. Svi želimo da doživimo duboku starost, ali nam se ne sviđa činjenica da starimo. Kada se oženiš, negdje si na pola života, a gdje si onda kada postaneš djed?!", rekao je splitski glazbenik za Kurir.

Najavio je da za unuku priprema kuću na Krku, a otkrio je i da Hana trudnoću jako dobro podnosi te se ona i zet Petar Grašo spremaju za ulogu roditelja.

"Imaju dinamičan život i žive kao da neće za dva mjeseca dobiti dijete", rekao je i priznao da već dugo vremena želi unuče, no sada kada se to događa, ipak se treba na sve to naviknuti.

image

Hana Huljić i Petar Grašo na terasi hotela Harmony prije odlaska na vjenčanje u crkvi sv. Dominika

Tom Dubravec/Cropix

Tonči je također komentirao odnos s pjevačicom Danijelom Martinović, bivšom djevojkom Petra Graše i otkrio da Hanina i Petrova veza nije narušila njihov odnos.

"Dogodilo se, svi smo bili zatečeni. Bili smo bliski", komentirao je Huljić. "Sve je ostalo isto, svatko živi svoj život", završio je.

Tonči Huljić je dodao da sprema pjesmu u kojoj će on glumiti djeda i da će to biti prava parodija na račun njega i njegova dugogodišnje prijatelja i zeta Petra Graše.

image

Tonči Huljić u spotu

Tonika PR

Inače, Petar i Danijela bili su skupa od sredine devedesetih, ali dugogodišnju vezu nikad nisu okrunili brakom.

"Živimo slične živote koji nas vuku na sve strane. Ljudima je najvažnije da saznaju jesmo li se vjenčali jer u našem društvu kad si oženjen, onda si zapravo potvrđen. Mi smo u tom apsurdu uspjeli zadržati intimu", rekao je Petar 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:50