POZNATI PRODUCENT

Tomi in der Mühlenu noćas ukraden motocikl: ‘Obitelj mi je jako uznemirena. A taman sam ga kupio‘

Poznati glazbeni producent i vlasnik kluba Steel u Rovinju Tomo in der Mühlen ostao je bez najdražeg oktanskog ljubimca
 Facebook

Poznati glazbeni producent i vlasnik kluba Steel u Rovinju Tomo in der Mühlen noćas je pokraden.

Naime, nestao je njegov motor, Ducati Streetfighter V4 koji je bio parkiran ispred njegovog doma na zagrebačkom Svetom Duhu.

- Noćas mi je motor ukraden ispred kuće. Živim u mirnoj ulici u kojoj mahom stanuju starosjedioci, stoga je tim više ova krađa vrlo neuobičajena. Moja obitelj se jako uznemirila - požalio nam se 59-godišnji Tomo in der Mühlen.

image
Darko Tomas/Cropix

Poznati DJ krađu je odmah jutros prijavio policiji, no zasad nema nikakvih novih saznanja o tome gdje je završio njegov motor.

“Katastrofa”, “takav motor se krade po narudžbi za dijelove“, “vjerojatno će te zvati da otkupiš nazad” pisali su mu prijatelji kada se na Facebooku požalio da je postao žrtva krađe, zamolivši da mu se jave prijatelji “ako slučajno nešto znaju”.

image
Bruno Konjevic/Cropix

- Možda ga pronađu, ne znam što da vam kažem. Nije ugodno. Srećom, motor je bio osiguran pa mi nije toliki problem - ispričao nam je.

Šteta je velika jer vrijednost njegovog motora Ducati Streetfighter V4 je oko 160 000 kn. No, vijest o krađi teško mu pada jer je motor bio novi, tek nedavno kupljen.

image
Niko Goga/Cropix

- Ma taman sam ga kupio, prije dva mjeseca... Uvijek imam motor, prodao sam stari i kupio novi i eto... - razočarano će Tomo in der Mühlen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:59