FATALNI DIREKTOR

Tko je tajanstveni Ante koji je ukrao srce Knoll Doll? Danas ga skriva, no prije se često hvalila svojim dečkom

Ivana Knoll navodno je u vezi s Antom koji radi kao direktor jedne tvrtke za nekretnine iz Istre

Ante i Knoll Doll

 Instagram/Knoll Doll/

Ako je netko profitirao od Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, onda je to popularna navijačica Ivana Knoll, poznatija kao Knoll Doll na društvenim mrežama, čija je vojska obožavatelja tijekom prvenstva porasla na 2,9 milijuna pratitelja. Mnogi su se divili njezinim atraktivnim izdanjima s tribina, gdje je dominirala u izazovnim kockastim outfitima, a brojni Katarci poželjeli su se fotografirati s njom.

Većina obožavatelja su muškarci, no mnogi nisu znali da je ona već godinama u sretnoj vezi s poduzetnikom Antom. Kako piše Dnevnik.hr, Ivana je prošle godine odgovarala na pitanja obožavatelja na Instagramu te je tada priznala da već dugo nije slobodna.

"Nisam slobodna posljednjih 11 godina. Prva veza trajala mi je tri godine, druga šest mjesci, a treća dulje od sedam godina", napisala je tada.

"Stalno me povezuju sa sportašima. Nisam bila ni s kakvim sportašem u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekt po struci, no zapravo se bavi građevinom", otkrila je tada svoju vezu s Antom koji radi kao direktor jedne tvrtke za nekretnine iz Istre.

Ranije je često objavljivala fotografije s dečkom s njihovih putovanja po svijetu, a među ostalim, posjetili su Disneyland, Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Oktoberfest, Italiju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 14:02