NAJVJERNIJA NAVIJAČICA

Tko je lijepa i tajnovita bivša misica koja je zarobila srce najveselijeg Vatrenog: ‘Operirala sam svašta...‘

Ivana Vida u vezi je s hrvatskim stoperom od 2013. godine, a svoj život drže dosta privatnim na društvenim mrežama

Ivana Vida, supruga Domagoja Vide vjerna je navijačica svog supruga i hrvatske nogometne reprezentacije

 Tom Dubravec/Cropix/

Nogometaš Domagoj Vida (34) u srijedu je zaigrao na poziciji stopera za hrvatsku reprezentaciju koja je donijela radost navijačima pobijedivši Nizozemsku 4:2 u četvrtfinalu i tako si izborila nedjeljno finale Lige nacija.

Još od 2013. godine najvjernija navijačica mu je njegova supruga Ivana, bivša misica koju je nogometaš upoznao u noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u Umagu nakon četiri godine veze, a godinu prije vjenčanja dobili su sina Davida.

image

Domagoj i Ivana na dan vjenčanja

Goran Sebelic/Cropix/

Na početku veze održavali su vezu na daljinu jer je Vida igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je bila studentica u Zagrebu, ali ubrzo se odselila svome partneru.

Prije vjenčanja Metkovčanka Ivana bila je uspješna na izborima ljepote s kojih ima čak četiri lente: „Miss turizma Hrvatske”, „Prva pratilja Miss Hercegovine”, „Prva pratilja Miss Dalmacije” i „Kraljica Hrvatske”.

image

Domagoj i Ivana Vida

Profimedia

Ivana je titulu „Kraljica Hrvatske” dobila kada je bila zanosna plavuša, utegnutog tijela kao i danas, a mnogi smatraju da je povećala grudi, napravila korekciju nosa i usana. Ivana na upite o korekcijama kaže da je operirala „svašta”. Na upite na Instagramu u vezi estetskih operacija ne odgovara i Instagram je odlučila zatvoriti za javnost, iako ima 133 tisuće pratitelja.

Nakon titule „Kraljice Hrvatske” Ivana je odlučila napustiti manekenstvo i posvetiti se obiteljskom životu s Domagojem i sinom Davidom koji se rodio 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:09